USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку горіло підсобне приміщення на Соборності

12 Грудня 2016 13:42
Впродовж минулої доби вогнеборці області врятували від вогню житловий будинок, господарську споруду та підсобне приміщення. Зокрема, горіло приміщення на проспекті Соборності у Луцьку, інформують у прес-службі ДСНС Волині.

Так, 11 грудня о 3:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарській споруді в селі Штунь Любомльського району. Для ліквідації пожежі виїхали вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини №10 та працівники місцевої пожежної охорони села Штунь.

Імовірною причиною пожежі є необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

А вже о 4:27 у місті Луцьку на проспекті Соборності виникла пожежа на першому поверсі в підсобному приміщенні цегляного 5-ти поверхового житлового будинку. На місце події прибули рятувальники Частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення міста Луцька, які оперативно приборкали вогонь.

О 21:33 у місті Ківерці на вулиці Достоєвського загорівся цегляний житловий будинок. Ліквідували пожежу рятувальники 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини. За попередніми даними, лихо трапилося через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Внаслідок надзвичайних подій загиблих та травмованих не виявлено. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Управління ДСНС України у Волинській області закликає громадян бути максимально пильними при використанні відкритого вогню та дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті. У випадку пожежі викликайте пожежно-рятувальні підрозділи за номером «101».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus