USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку готуються до «бюджету виживання»

13 Грудня 2016 10:13
У п’ять разів може зменшитися бюджет розвитку міста у 2017 році через передачу на місцевий рівень фінансування закладів освіти та охорони здоров’я.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови 13 грудня.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев повідомив, що у 2017 році міський бюджет розвитку може зменшитися з 250 мільйонів гривень до 70 мільйонів.

Це відбудеться через перекидання тягаря часткового фінансування галузей освіти та охорони здоров’я з державного на місцеві бюджети та «великі потреби» виконавчих органів та структурних підрозділів міськради.

Отже, він просив посадовців переглянути видатки, бюджетні запити, врахувавши, що бюджет розвитку доведеться зменшити у п’ять разів, відповідно, потрібно зменшити кількість доріг та реконструкцій шкіл, ДНЗ та лікарень. Посадовців закликали відмовитися від того, що не на часі, залишивши нагальні потреби.

«З бюджету розвитку міста, на жаль, ми можемо перейти в бюджет виживання чи проїдання», - підсумував перший заступник міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
А Показати IP 13 Грудня 2016 10:34
А голодним пам'ятник Бандері потрібен?
Стах до А Показати IP 13 Грудня 2016 13:01
Голодним краще допоможе голосування на виборах НЕ за гроші (думати про майбутнє немає чим). Мізки залишились радянські...
Б до Стах Показати IP 13 Грудня 2016 20:46
якби у вас були мізки радянські, ви б до такого не докотились. а у вас ті мізки пофарбовані у 2 патріотичні кольори
Коля Показати IP 13 Грудня 2016 10:39
Що за влада?? Одним вчителям і лікарям все а іншим ні роботи немає ні пенсії немає нічого. Влада задов -ла !!!!! Влада не може забезпечити нормальне життя з добробутом для всіх людей???? Не можете вилазьте з крісел!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus