USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку хочуть реконструювати гуртожиток для поліцейських

17 Жовтня 2018 12:00
Приміщення гуртожитку на проспекті Відродження, 55 в обласному центрі Волині хочуть реконструювати під дві службові квартири.

Про це йшлося 17 жовтня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Як ідеться в пояснювальній записці до проекту рішення, розглянувши клопотання Головного управління Національної поліції у Волинській області щодо забезпечення службовим житлом працівників Луцького відділу поліції шляхом реконструкції приміщення гуртожитку на проспекті Відродження, 55, що розташоване на першому поверсі у житловому будинку ОСББ «ВІДРОДЖЕННЯ 55», пропонується погодити вказаному управлінню виступити замовником проектування та реконструкції неприватизованого приміщення гуртожитку, площею 105,5 кв.м під дві службові квартири.

Члени виконкому дозволили Головному управлінню Національної поліції у Волинській області за результатами проектування подати документи до відділу державного архітектурно-будівельного контролю міської ради для отримання дозволу на проведення реконструкції приміщення гуртожитку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus