USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку хочуть уніфікувати кіоски та зупинки з павільйонами. Який вигляд вони матимуть

20 Квітня 2021 16:54
У Луцьку на чергове засідання виконавчого комітету виносять на затвердження концепцію зовнішнього архітектурного вигляду тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та зупинок громадського транспорту з торговими павільйонами.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук у Фейсбуці.

Як зауважує Ігор Поліщук, реалізація рішення в комплексі з роботою щодо суттєвого зменшення кількості тимчасових споруд допоможе зробити місто естетично привабливішим. Також це дасть змогу навести лад із тимчасовими спорудами та зупинками, що псують зовнішній вигляд Луцька.

При оформленні або продовженні дії паспортів прив'язки тимчасових споруд їхні власники будуть зобов'язані притримуватися проектних рішень, що передбачені вказаною концепцією. Це ж стосуватиметься й власників зупинок громадського транспорту з торговими павільйонами, що мають статус об'єкта нерухомого майна.

«Архетипи передбачають різну площу, різне функціональне призначення та інші особливості, фактично під будь-який вид підприємницької діяльності, що може здійснюватись у таких спорудах.

Проектна документація надаватиметься підприємцям безкоштовно, при цьому підприємці будуть вільні у виборі підрядника для виготовлення або осучаснення тимчасової споруди», - написав мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
bob Показати IP 20 Квітня 2021 17:15
ВІзуально то ок, але того ж захисту від вітру нуль
Лучанин Показати IP 20 Квітня 2021 17:18
Если сделают так, как на представленных рендерах, то будет супер. Но что то я очень в этом сомневаюсь
Пильний Показати IP 20 Квітня 2021 17:20
недавно платили вже за уніфіковані, а тепер знову? Хто ж продає такі дивозупинки? Чия фірма?
Лучани Показати IP 20 Квітня 2021 17:44
Ну ніяк, блін, не хочуть виконувати вимоги державних будівельних норм і правил експлуатації автомобільних доріг ! На зупинках громадського транспорту можуть бути тільки кіоски по продажу квитків і то, станом на сьогодні, потреба в них відпала ! А вони тулять торгівлю на тротуарах, тільки маскують в кольорові фантики ! Робіть як у Європі і не придумуйте велосипед !
лучани Показати IP 20 Квітня 2021 17:53
мафи треба заборонити.
Нема на то ради ! Показати IP 20 Квітня 2021 17:54
А той 140 кілограмовий суб'єкт, так званої підприємницької діяльності, біля міської лікарні за чиїм дозволом збудував капітальну споруду для торгівлі прямо на зупинці громадського транспорту ? Владо, ти чому даєш підстави над собою насміхатися ? Терміново постав у стійло того бізнесюка !
556 Показати IP 20 Квітня 2021 18:02
На першій фото Маф зупинка без дверей. Якось незручно що не має заходу від зупинки
Виборці Показати IP 20 Квітня 2021 19:57
Ти, владо, маєш зрозуміти, що за всі сьогоднішні діяння ти змушена будеш звітувати перед лучанами перед виборами ! А лучани запитають по всій строгості закону і на зустрічах з виборцями, і на сесіях, і на мітингах, і в тролейбусах, і в дворах ! За добрі справи, якщо такі будуть, - подякують, але за непрофесіоналізм, криворукість, крамолу, ляпи і, не дай бог, корупцію будеш нести відповідальність по повній програмі і чергова каденція не світитиме ! А оті твої ідеологи, піар-технологи, навуходоносори поприщулюють вуха, заляжуть до ліпших часів, або дадуть драла чим подалі і залишишся сама проти людей ! Результат для тебе тоді прогнозований !
Ігор Показати IP 20 Квітня 2021 21:04
Бачу магазинчики.А де зупинки (Криша,мінімум дві стіни,лавки для очікування,інформаційне табло)
цікавий Показати IP 21 Квітня 2021 14:47
Виглядає красиво. А хто готовий простояти в очікуванні громадського транспорту на такій зупинці хвилин 30 взимку, ранньою весною чи пізньою осінню??? Яка у ній доцільність? На скільки вона захистить пасажирів від негоди? У мене взагалі складається враження що ці зупинки проєктували та затверджували люди, які взагалі не користуються громадським транспортом і не мають уявлення про потреби пасажирів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus