USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку хочуть відновити тролейбус №7 до Гаразджі

26 Квітня 2021 14:52
У Луцьку пропонують відновити тролейбусний маршрут №7, який з’єднував залізничний вокзал і Гаразджу.

Таку петицію 26 квітня на платформі Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Валерій Романюк.

Як наголосив лучанин, відсутність нормального транспортного сполучення – це причина ускладнення доїзду до міського цвинтаря та дачних масивів.

«Це питання набуває особливої актуальності напередодні Великодня та проводів, адже наявний транспорт, особливо в час пандемії та карантинних обмежень, неспроможний забезпечити перевезення лучан до міського цвинтаря», – вказав автор петиції.

Він висловив прохання відновити тролейбусний маршрут №7 хоча б на період великодніх свят.

Відзначимо, аби петицію розглянула Луцька міська рада, за 15 діб її мають підписати мінімум 300 осіб. Підтримати петицію Валерія Романюка можна за посиланням.

Як раніше повідомляло ІА Волинські новини, в Луцьку хочуть запровадити новий тролейбусний маршрут №18, який буде з’єднувати СКФ «Україна» з вулицею Львівською. Тролейбуси на окремих відрізках маршруту мають використовувати автономний хід.

Також запропонували відновити тролейбус №10, який курсував за маршрутом вулиця Гордіюк – Гаразджа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus