USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

У Луцьку хочуть відремонтувати аварійний терцентр

24 Квітня 2018 15:58
Понад мільйон гривень пропонують спрямувати на капітальний ремонт територіального центру соціального обслуговування населення у Луцьку, у якому протікає дах та потребує укріплення фасад.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 24 квітня.

У рамках розгляду проекту змін до бюджету міста на 2018 рік депутат Ігор Поліщук пропонував спрямувати 1,115 мільйона гривень на капітальний ремонт будівлі терцентру, де обвалюється дах. Ці кошти він пропонує зняти з капремонту прибудинкових територій.

Начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан зауважив, що стан будівлі дуже поганий: шифер протікає, перекриття утеплене шлаком, потрібно також, окрім заміни покрівлі на сучасну, здійснити підсилення приміщення.

Своєю чергою, директор департаменту соцполітики Вікторія Майборода зауважила, що в приміщення щодня харчуються 120 осіб, а стан будинку дуже поганий, потрібне укріплення фасаду і фундаменту, аби будівлю підтримувати в належному стані та використовувати надалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus