USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку хочуть встановити світлофор на переході до парку. Петиція

16 Лютого 2021 07:20
Регульований пішохідний перехід зі світлофорами потрібно облаштувати на вулиці Конякіна в Луцьку, неподалік будинку №12а, що навпроти парку шовкового комбінату.

Таку петицію зареєстрував Юрій Драганюк.

Чоловік висловив прохання розглянути можливість облаштування регульованого пішохідного переходу зі встановленням світлофорів на місці нерегульованого пішохідного переходу від супермаркету «Салют» до парку шовкового комбінату та дитячого майданчика «Карамелька» на вулиці Конякіна.

Як звернув увагу автор петиції, цей пішохідний перехід щодня переходить велика кількість людей, у тому числі діти.

«На жаль, водії, які прямують уздовж вулиці в обох напрямках, часто не надають перевагу пішоходам», – наголосив лучанин.

Нагадаємо, аби петицію розглянула Луцька міська рада, за 15 діб її повинні підписати мінімум 300 осіб.

Підтримати петицію Юрія Драганюка можна за посиланням.

Читати ще: На аварійно небезпечному перехресті в Луцьку зроблять світлофорну розв’язку

Відзначимо, що лучани вже зареєстрували декілька петицій із проханнями встановити світлофори та облаштувати регульовані пішохідні переходи на окремих ділянках міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
qwe Показати IP 16 Лютого 2021 09:34
І на світлофорах заробляють!!!! дешевше покласти "поліцая" для зменшення швидкості(подібне було на Чершишевського, не знаю як зараз).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus