USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку – конкурс на краще новорічне оформлення Театрального майдану

15 Серпня 2018 11:23
Конкурс на кращу пропозицію святкового оформлення Театрального майдану Луцька триватиме з 1 вересня до 1 жовтня цього року. Обсяг фінансування майбутніх робіт – 800 тисяч гривень.

Про це повідомили під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 15 серпня.

Керівник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз поінформував, що є необхідність змін святкового оформлення Театрального майдану. А завдяки проведенню відкритого конкурсу лучани зможуть висловити свої пропозиції.

Серед конкурсних вимог до зовнішнього вигляду святкового дерева використання наявних трьох ростучих ялинок, збереження силуету живого дерева ялини, використання наявних ялинкових прикрас та збереження естетичного вигляду в денну та нічну пору доби.

Своєю чергою, серед вимог до освітлення та ілюмінаційвикористання світлодіодних гірлянд чи розтяжок білого або жовтого кольору, підсвітлення фасадів будинків, споруд і дерев, розташованих на Театральному майдані, використання наявних об’ємних новорічних та різдвяних фігур та конструкцій.

Для виплати грошової винагороди переможцям конкурсу встановлено преміальний фонд у 23 тисячі гривень. Так, перша премія становитиме 15 тисяч гривень, друга – 5 тисяч гривень, третя – 3 тисячі гривень.

До складу журі конкурсу увійдуть керівник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз, директорка департаменту культури Тетяна Гнатів, директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась, директор комунального підприємства «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло» Валерій Мазін, голова Волинського осередку Національної спілки художників Володимир Марчук, голова Національної спілки архітекторів України Тарас Рабан, викладач кафедри дизайну Луцького національного технічного університету, художниця Зоряна Рубан-Головчук, дизайнер, член Спілки дизайнерів України Вячеслав Шмельов і дизайнер Богдан Ясинський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus