USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Луцьку матері, яка втопила новонародженого хлопчика, призначили умовне

25 Грудня 2020 17:34
В обласному центрі Волині судили жінку, яка вбила свою новонароджену дитину, втопивши її у ванній. Суд призначив їй два роки умовного покарання.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Нагадаємо, що 26-річна лучанка, яка ходила містом з мертвим немовлям в пакеті, переконувала, що дитя було мертвонароджене.

Проте у суді з’ясували, що 16 жовтня обвинувачена, будучи вдома, відчула, що народжує, та направилася до ванної кімнати. Через пів години жінка народила здорового хлопчика вагою 3 кілограми 400 грамів та довжиною тіла 57 см.

Однак відразу після пологів на ґрунті емоційної напруги, викликаної самими пологами та психічними та фізіологічними процесами, жінка помістила немовля у ванну з водою, що призвело до утоплення новонародженого. Відзначимо, що потерпіла не одружена та має на утриманні двох дітей.

У суді жінка визнала свою вину та просила суворо її не карати.

Тож суд призначив їй покарання у виді двох років позбавлення волі, змінивши на два роки умовного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 25 Грудня 2020 18:02
Вони там що, взагалі ї...нулись? За навмисне вбивство умовне давати? А скільки би впаяли, якби таке чоловік зробив? І якась феміністична курка буде після цього про утиски прав жінок кудахкати?
лучанин Показати IP 25 Грудня 2020 18:12
Якщо за вбивство рідної дитини суд карає умовно,то це вже дно!Про який суд тоді можна говорити?
лк Показати IP 25 Грудня 2020 18:24
тут читал недавно дали 5 лет реально за кражу в атб вроде до 500 гривен ущерба
Вад Показати IP 26 Грудня 2020 00:17
А Ви всі хотіли б , щоб її привселюдно повісили біля ЦУМУ? Вона і так покарана вже . Бог забрав розум . Люди , Ви таки люди там , не звірі ?
Лучанин до Вад Показати IP 26 Грудня 2020 11:37
Не кажу за всіх, а особисто я би хотів, щоб покарання було співмірне до важкості злочину. І якщо це вбивство, то має бути реальний термін у в'язниці. Бо по твоїй логіці, то і того що в Ліпінах колись батьків своїх вбив - теж судити не треба, він ж теж без розуму вже. Дибільна в вас, баб, логіка. І думки в вас є тільки дві - ваша і неправильна.
Ооо Показати IP 26 Грудня 2020 18:28
Післяродовий психоз може бути після родів, а народжувала дома вона, щоб здихатись дитини.
Лучанка Показати IP 27 Грудня 2020 16:13
У в'язницю на пожиттєво! І хай там з нею зроблять .... Там знають, що з такими робити. Ганьба суддям !!! ЯК МОЖНА забрати життя власної дитини, яка тільки народилася. Позбавити цю козу материнства над іншими дітьми. А то у пориві ще їх вб'є, а судді знову дадуть умовне! У тюрягу цю п...ду і суддю теж!
Мудрець до Лучанка Показати IP 27 Грудня 2020 20:03
Все правильно: життя за життя. Смертної кари у нас немає, отже - пожиттєве ув'язнення!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus