USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку на автозаправці пацієнт побив медика «швидкої»

19 Лютого 2018 16:23
Чоловік, якого приїхала рятувати бригада швидкої допомоги, несподівано виявився агресивним, і в результаті опинився в кайданках.

Про це повідомляє у Фейсбуці Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

17 лютого фельдшерська бригада Луцького міського відділення ЕМД виїхала на виклик в один з мікрорайонів м. Луцька. Викликали медиків працівники поліції, які на одній із автозаправок виявили побитого чоловіка. Прибувши на місце події фельдшер спробував оглянути його. Проте, замість того щоб дати себе оглянути, нетверезий чоловік повівся агресивно, при цьому висловлюючи нецензурну лайку і погрози. Працівники поліції стримували пацієнта, але він несподівано спрямував свою агресію на медика і кинувся на нього з кулаками.

Працівники поліції затримали нападника і наклали на нього кайданки. Тим часом фельдшер із багаторічним стажем оговтується від нападу та запевняє, що отриманий стрес, забруднений одяг, ніщо в порівнянні з приниженням, якого він зазнав виконуючи свій професійний обов’язок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Прозріти має нація Показати IP 19 Лютого 2018 16:34
— Пийте українці! Тверезі Ви нікому не потрібні. А ще краще: маєте здохнути. Щоб звільнити територію. Яка готується для продажу за борги. Задля такої благої цілі теж із зомбоящика будете чути про »чоловічу радість», »п’єш-як дихаєш», »сила зерна», »чоловіки люблять натуральність» і т.д. Бо мудрі Ви нікому не потрібні. Через те Вам будуть постійно заливати з екранів мильне лайно. І мінімум розвиткових і корисних програм. — Бійтеся українці! Маєте бути послушними та боятися вийти з хати. Через те із зомбоящика максимально будете чути, де хто застрілився чи повісився. Максимум негативу. — Будьте бідні українці! Бо заможні та незалежні Ви нікому не потрібні. Маєте стояти на колінах та молитися на тарілку супу та субсидію. А господарі на Вас знайдуться. Ось такі реалії… Маємо самі рятуватися у цьому вирі. Щоб не зникнути. У цей непростий час має бути більше позитиву. Щоб вселити людям надію на краще. Має бути пропаганда здорового способу життя, міцної сім’ї. Має бути фінансова просвіта населення. В центрі уваги має стати людина.
Носатий дядько до Прозріти має нація Показати IP 19 Лютого 2018 17:10
Дуже правильні слова. Дякую.
аяяй Показати IP 19 Лютого 2018 20:29
от якби на поліцейського напав ,то вже б віповідав перед законом!а так лекцію прочитають і відпустять,бо медики в нас не мають ніяких прав!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus