USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«У Луцьку на газонах будок не ставитимуть», – Ігор Алєксєєв

3 Жовтня 2018 11:04
Член виконкому Ігор Алєксєєв вкотре підкреслив, що потрібно оберігати зелені зони Луцька, аби зробити його найзеленішим містом України.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 3 жовтня.

У ході обговорення питання щодо розміщення тимчасових споруд у місті Ігор Алєксєєв акцентував, що необхідно заборонити підприємцям розміщувати кіоски на газонах.

«Треба, щоби всі підприємці розуміли, що в цьому місті на газонах будок не ставлять», – підкреслив Ігор Алєксєєв.

Так, керівниця управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай підготувала на розгляд виконкому кілька проектів рішення.

Розміщення тимчасових споруд погодили ТзОВ «КАФЕ ДЕ ВИНО» на вулиці Франка, 61 та підприємцю Л. Рудик на вулиці Дубнівській.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 3 Жовтня 2018 14:06
Теперішнє покоління тих, хто породив ідею шпаківень, причеп і нужників на тротуарах, давав дозволи, тих хто давав взятки за надання дозволів, тих хто торгує там, хто є власником - вже ніколи не сприймуть необхідності позбутися того всього, а тим більше з аргументацією наведення порядку, забезпечення безпеки чи наближення до європейських стандартів. Бо кіоски уже ментально вкорінилися у їх свідомості. Одні сильно потратилися на них, другі непогано заробили на перших. А закликати до порядку, до аналогів європейських міст - марно і невдячно, бо ціле кіоскове покоління виросло на них і вже й не розуміє. що так не повинно бути .
Петро Показати IP 3 Жовтня 2018 18:41
Як "не ставлять" видно наглядно біля Північного ринку.. Мабуть в повітрі зависли навпроти кафе "Мальвіна".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus