USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку на Кравчука знесуть незаконний кіоск шаурми

7 Липня 2022 00:38
У Луцьку на вулиці Кравчука, 36 виявили незаконно встановлений кіоск «Дядько Doner».

Про це повідомили у департаменті муніципальної варти.

З метою встановлення законності розміщення даного кіоску, департаментом муніципальної варти підготовлено відповідні запити у департамент містобудування, земельних ресурсів та реклами Луцької міської ради та Департамент економічної політики щодо законності розміщення даної тимчасової споруди.

Згідно з отриманою інформацією дозвільні документи на розміщення вказаного комерційного об’єкта не видавались.

Працівниками департаменту було встановлено власника кіоску, яка повідомила, що дозвільних документів на розміщення немає.

На суб’єкта господарювання за відсутність дозвільних документів на встановлення тимчасової споруди було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП, п.п. 2.5.5.1.13 Правил благоустрою міста Луцька та видано припис на демонтаж конструкції.

Вказаний протокол переданий на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради, яка і вирішить міру покарання за дане правопорушення.

Департаментом підготовлено проєкт рішення виконавчого комітету про демонтаж даного об'єкта.

У випадку нездійснення власником вказаного об’єкту самостійного демонтажу, демонтажні роботи проведуть у примусовому порядку департаментом муніципальної варти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучани Показати IP 7 Липня 2022 07:42
А на перехресті вул. Дубнівської і вул. Метельницького вже півтора року стоїть прямо на пішохідному переході в трикутнику видимості, закриваючи світлофор, отаке бляшане одоробло і нікому до нього діла нема ! І автомобілістам, і пішоходам воно своїм розташуванням перекриває можливість безпечного і проїзду, і переходу перехрестя вулиць ! Там діти до школи №7 безпечно пройти не мають змоги ! То є у Луцьку влада, яка може застосувати силу Закону, чи нема !?
Коля Показати IP 7 Липня 2022 08:18
Порішає
Чесних Хол Показати IP 7 Липня 2022 09:56
І шо так можна?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus