USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку Volkswagen влетів у паркан і стовп

9 Серпня 2022 10:22
У Луцьку вночі сталася ДТП на вулиці Парковій. Водій за кермом легковика в'їхав у паркан та електроопору.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що 20-річний водій Volkswagen Passat не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з парканом та електроопорою.

На щастя, в автопригоді ніхто не постраждав, лише автівка зазнала механічних пошкоджень з матеріальними збитками.

На водія склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) 139 (Пошкодження автомобільних дорожніх споруд) та ч. 1 ст. 126 Керування транспортним засобом особою, яка не має полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Євробидло Показати IP 9 Серпня 2022 10:46
Я давно вже помітив що в Луцьку знову з'являються літуни, які не брезгують їздити в комендантську годину. Також з'являються алкаши які можуть в 1 ночі на одній із вулиці напротязі (1 год!!!!!) кричати, і на них абсолютно немає ні патруля, ні тероборони, нікого. (вже 2 ночі підряд).
К.лучанин до Євробидло Показати IP 9 Серпня 2022 12:19
Напевно в деяких осіб ( чи особей) нашого суспільства життя супер , не дивлячись на війну. На війну їм начхати! Їи аби пожрати, напитись , на іномарці поганяти вночі з бабами. Це їхній стиль життя. За нульове розмитнення поприганяли іномарки. І тепер житуха - лафа! І аварії відбуваються щодня. Коли вже приймуть у нас жорсткі міри, в реальності а не на паперах.?
хіба Показати IP 9 Серпня 2022 10:57
комендантська година вже скасована???
Роман Показати IP 9 Серпня 2022 13:04
час ДТП - 22:00

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus