USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.70 9.85

У Луцьку на Привокзальній відремонтують амбулаторію

15 Березня 2020 17:07
До наступного літа в Луцьку заплановано здійснити капітальний ремонт нежитлового приміщення з амбулаторією загальної практики сімейної медицини на вулиці Привокзальній, 13.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосило управління капітального будівництва Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 28 березня, а аукціон, своєю чергою, має розпочатися 30 березня.

Очікувана вартість робіт становить 7,77 мільйона гривень.

Капітальний ремонт включатиме заміну підлоги, вікон, дверей, перегородок, утеплення фасадів мінеральними плитами, внутрішнє опорядження, зокрема улаштування підвісних стель, укладання плит, фарбування поверхонь, заміну покрівлі, облаштування пандусу, улаштування системи вентиляції, заміну трубопроводів, сантехнічні роботи, заміну системи електроосвітлення, блискавкозахист, облаштування пожежної та охоронної сигналізації, придбання меблів та інвентарю тощо.

Усі роботи планують здійснити у період від 15 квітня поточного року до 30 червня наступного року. Гарантійний термін експлуатації об’єкта становитиме три роки.

Нагадаємо, що амбулаторію загальної практики сімейної медицини на вулиці Привокзальній, 13 у Луцьку відкрили влітку 2013 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus