USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Аварійний гуртожиток на Привокзальній увійде до ОСББ

24 Вересня 2015 16:49
Горезвісний аварійний гуртожиток, що у Луцьку на вулиці Привокзальна, 13, приватизують з метою створення ОСББ.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 24 вересня.

На запитання депутата Сергія Сівака, у якому технічному стані місто візьме на баланс цей будинок, голова будинкового комітету Валентина Васєвич чесно зізналась, що в аварійному.

«Але ми хочемо приватизувати гуртожиток, а після приватизації - створити ОСББ. І будемо доглядати за будівлею згідно із законом», - зазначила вона.

До слова, будинок налічує 99 квартир, розміщених у трьох під’їздах.

Нагадаємо, 25 червня 2015 року на зустрічі громади у дворі скандального будинку відбулись збори. Після цього депутати Луцької міської ради прийняли проект рішення про згоду на безплатне прийняття гуртожитку до комунальної власності територіальної громади Луцька.

Згодом, 14 серпня відбулись збори акціонерів. На цьому засіданні присутні прийняли рішення передати у міську комунальну власність будинок, аби потім змогти передати це майно людям. На оформлення дозволів на приватизацію кімнат дали 3 місяці, але лише тим мешканцям, які проживають у будинку не менше 5 років.

На думку депутатів, це попередить зловживання тим, що люди не зможуть прописувати «додаткових» жителів у свої квартири.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що мешканці будинку, що знаходиться у Луцьку на вулиці Привокзальна, 13а, б’ють на сполох – їхня оселя в критично-аварійному стані. Однак акціонери, яким належить будинок, і які власною безгосподарністю довели помешкання до руйнування, вперто не бажають йти на контакт із мешканцями та ігнорують будь-які спроби дійти компромісу.

Тож, члени комісії вирішили підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
осбб Показати IP 24 Вересня 2015 22:19
в осбб не входят а создают люди, если ума хватит.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus