USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на вулиці Глушець створять центр молодіжного простору

27 Серпня 2021 09:13
Приміщення на вулиці Глушець, 22б передали в оперативне управління КЗ «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у Луцьку».

Про це стало відомо під час сесії Луцької міської ради.

Щодо передачі в оперативне управління нежитлового приміщення на вулиці Глушець, 22б до начальниці відділу управління майном міської комунальної власності Алли Грабко звернувся департамент молоді та спорту Луцької міської ради, у якого приміщення перебуває на балансі.

Як повідомив директор департаменту Володимир Захожий, приміщення площею 189,1 м кв просять передати в оперативне управління КЗ «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у Луцьку», аби облаштувати там новий молодіжний простір.

«Приміщення потребує ремонту, але все має бути поетапно. Тож після передачі приміщення, передаємо й землю. Там повністю оформлений генплан. Де колишній іподром, там буде будівництво спортивного комплексу, а праворуч буде цей молодіжний центр», - раніше пояснив Захожий.

У Центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді закінчився термін оренди приміщення на вулиці Кафедральній, 4. тож його планують переселити у приміщення на вулиці Глушець.

Депутат Михайло Наход поцікавився у Алли Грабко щодо ремонту приміщення: «Мені відомо, що це приміщення придатне до використання лише в теплу пору року. Чи робили орієнтовні розрахунки по ремонту? Поруч із приміщенням є колишній стадіон та іподром. Чи можуть вихованці цього центру розраховувати на користування ними?»

На це доповідачка відповіла, що у випадку передачі приміщення на баланс Центру патріотичного виховання, саме у їхні обов’язки увійде передбачення коштів на ремонт та утеплення приміщення.

«Наскільки мені відомо з розмови з директором департаменту, використання поля біля приміщення – у планах керівництва», - зазначила посадовиця.

Луцькі депутати проект рішення ухвалили більшістю голосів.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus