USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волинь повернуться повітряні кулі

26 Червня 2018 12:46
Повітроплавці були настільки захоплені Луцьком під час «Карнавалу повітряних куль «Аеросфера», що пообіцяли провести його і наступного року вже з залученням повітроплавців з Європи.

Про це йшлося 26 червня під час оперативної наради у міській раді.

Як розповів начальник департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик, з 15 по 17 червня у Луцьку відбулося видовищне шоу, яке зібрало справжніх професіоналів повітроплавства з усієї України – «Карнавал повітряних куль «Аеросфера».

«Цей захід організували, дякуючи особистій фінансовій і ресурсній підтримці радника міського голови Ігоря Поліщука. Протягом трьох днів більше сотні людей могли політати над Луцьком, подивитися краєвиди Старого міста і загалом наше місто з висоти. Більше тисячі людей побачили, що таке аеростати, відчули цю велич, побачили сам процес та поспілкуватлся з пілотами повітроплавства», - зауважив Олексій Веремійчик.

Окрім того, каже посадовець, чимала кількість людей побачили це дійство через соцмережі, адже протягом трьох днів мережа була заполонена фото повітряних куль, емоції людей просто зашкалювали.

«Повітроплавці зі сцени заявляли, що Луцьк настільки відкрите та приємне і відкрите місто, що вони беруть на себе відповідальність і заявлють про те, що наступного року цей карнавал обов’язково відбудеться з залученням повітроплавців з Європи», - наголосив Веремійчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
# Показати IP 26 Червня 2018 22:57
Тільки вже по три тисячі євро а не гривень.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus