USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку оголосили конкурс на три міські маршрути

3 Листопада 2021 11:09
В обласному центрі шукають перевізників на маршрутах загального користування № 1, 10, 127.

Конкурс на перевезення пасажирів на цих маршрутах має відбутися 9 грудня. Відповідне рішення ухвалили члени міськвиконкому під час засідання 3 листопада.

У документі, зокрема, йдеться, що на маршруті №1 «Надрічна – Стрілецька», має бути 8 автобусів, у тому числі й у вихідні та святкові дні, інтервал руху в години «пік», у вихідні та святкові дні має бути 12 хвилин. Автобус №1 має рухатися за маршрутом у прямому та зворотному напрямках такими вулицями та проспектами: Надрічна, Садовського, Дубнівська, Авторемонтна, Рівненська (Дубнівська), Київський м-н, Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Ківерцівська, Стрілецька (місце міжзмінного відстою на вул. Надрічній).

На маршрутний автобус № 10 «Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права) – Окружна», мають пустити автобуси із загальною пасажиромісткістю не менше 60 місць. На маршруті має бути 7 автобусів, які мають рухатися з інтервалом 12 хвилин.

Шлях за маршрутом пролягатиме такими проспектами та вулицями:

у прямому напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Богдана Хмельницького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби Народів, Окружна;

у зворотному напрямку: Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Київський м-н, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева (місце міжзмінного відстою на вул. Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права) та вул. Окружній (ринок «Ринок Новий»).

Також оголосили конкурс на маршрут № 127 «Луцьк – Озденіж».

Участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-5 на маршрутах № 1, 10. На маршруті № 127 можуть брати участь автобуси категорії М3 класу І, ІІ,ІІІ, категорії М2 класу А, В з екологічними показниками не нижче Євро-2.

До проведення конкурсу та затвердження його результатів перевізником на маршрутах № 127 та № 1 призначили ТзОВ «Фавоній плюс», на маршруті № 10 – ТзОВ «Преміум-Сервіс ЛТД».

Нагадаємо, у Луцьку пропонують розривати договори з перевізниками через недостатню кількість маршруток на вулицях.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
пасажир Показати IP 3 Листопада 2021 11:23
Коли 23-й запустите?!
Ххl Показати IP 3 Листопада 2021 13:16
Ще би з 22-кою ...Забитою в вщент, щось налагодили...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus