USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку перевірять стан маршруток та кваліфікацію водіїв

24 Липня 2018 10:05
Задля безпеки лучан у місті вирішили провести ревізію маршрутних таксі, зокрема, перевірять технічний стан машин та кваліфікацію водіїв.

Таке завдання дав виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт під час оперативної наради.

На початку засідання директор департаменту ЦНАП Лариса Карп’як повідомила, що було зафіксовано від лучан скарги на водіїв маршруток. Зокрема, скаржилися на грубіянство та не доттримання правил дорожнього руху маршрутниками.

У зв’язку з цим Григорій Пустовіт дав відповідне завдання керівнику структурного підрозділу.

«Після страшної аварії на Житомирщині я повертався тією дорогою в Луцьк і бачив, що там довелося пережити людям. А сьогодні власник маршрутки дає якісь відмовки. Тому варто і в нас провести перевірки громадського транспорту, щоб запобігти лиху, адже нарікань на водіїв багато», - наголосив Григорій Пустовіт.

Із цього приводу новий керівник управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради Володимир Степанова розповів, що перевірка транспорту буде планова та щоденна.

«Першою чергою, ми перевірятимемо техогляди і кваліфікацію водіїв», - пояснив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Липня 2018 10:33
Буде так,як з ліфтами,пошуміли і забули
Ага-ага Показати IP 24 Липня 2018 10:50
казали, що вже на наступний день після тієї страшної аварії на Житомирщині, скрізь на дорогах буде посилений контроль поліції задля запобігання подібному. В неділю їздили у Львів, по дорозі туди й назад неодноразово спостерігали, як рейсові автобуси-маршрутки ганяють, значно перевищуючи дозволену швидкість (їм ніби дозволено максимально 80км/год , ні?) ідуть на обгони - жесть! І ніякого контролю ніде, ніякої поліції. А тут крім жорстких каральних мір не подіє нічого. І державі пора взяти під належний контроль пасажирські перевезення, бо ще й крім усього загинули громадяни інших держав - Грузії, Білорусії, росії, - сором! анархія і розруха, а не цивілізована країна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus