USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку перевізник «кинув» маршрут №18

13 Лютого 2018 11:01
У Луцьку перевізник самовільно відмовився від договірних зобов’язань та перестав обслуговувати маршрут громадського транспорту №18, також не дотримуються й графіків руху за маршрутом № 3. У Луцькій міській раді незадоволені та кажуть, що з такими недобросовісними перевізниками варто розривати договір.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцькій міській раді 13 лютого.

Директор департаменту ЦНАП у місті Луцьку Лариса Карп’як інформувала, що за два тижні в групу оперативного реагування «15 80» надійшло 19 скарг на роботу маршрутних автобусів.

«Зокрема люди скаржилися, що маршрутка № 18 не виїжджає на рейс, рідко їздить і маршрут №3»,- доповіла посадовець.

Із цього приводу начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Віктор Кукішев розповів, що від перевізника надійшов лист про часткову відмову від перевезень, однак не вказав, яких.

«Перевізник «Луцьке АТП 10701» подав заяву про часткову відмову від перевезення по Луцьку, пояснив, що маршрут № 18 зняв через відсутність транспортного засобу. Маршрут № 3 – теж його. Вчора ми обстежували маршрут № 18, автобуси не їздили, обстежимо й сьогодні цей рейс», - запевнив посадовець.

Із цього приводу виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт дав доручення юридичному відділу вивчити договір і дати відповідь чи його порушення є підставою для розірвання угоди про співпрацю.

«Це ненормально, щоб перевізник самовільно вирішував де йому їздити, а де ні. Це - анархія, і так не правильно», - наголосив Григорій Пустовіт.

У майбутньому, зауважив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, коли розглядатимуться чергові договори про співпрацю, то будуть враховувати негативну репутацію таких горе-перевізників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Наталія Показати IP 13 Лютого 2018 11:41
Маршрутка №18 не їздить з минулого четверга. Чому недобросовісного перевізника не можуть замінити. Скільки часу ще пройде, поки будуть договір вивчати і таке інше. Чому не думають про простих громадян.
лучанин Показати IP 13 Лютого 2018 12:55
Розірвати з ним договори на всіх маршрутах і більше ніколи не допускати, нехай його корита поржавіють, міру покарання офіційно показати
Я Показати IP 14 Лютого 2018 10:53
Поверніть маршрут №18...
Анатолій Михайлович Показати IP 14 Лютого 2018 11:06
Поверніть маршрут №18... Соромно за владу і перевізника які шантажуючи один одного не в змозі домовитись... Ціна питання 1-2 транспортні засоби.... Схаменіться...
Анонім до Анатолій Михайлович Показати IP 14 Лютого 2018 13:21
а як проїзд по 5 грн?
лучанин Показати IP 14 Лютого 2018 12:39
Найближчим часом це може статися і на інших не рентабельних та збиткових маршрутах ніхто не буде працювати задарма.Подивіться на ціни за паливо запчастини та ін.Вже ніхто останні роки не оновлює рухомий склад автобусів.а це приведе до повного знищення всієї автотранспортної інфраструктури міста.
Анатолій Михайлович Показати IP 15 Лютого 2018 20:47
На рахунок проїзду по 5 грн. Якщо у перевізника є обгрунтоване підтвердження, що оплата проїзду повинна становити 5 грн, а у економістів міськоі влади - 4 грн, в такому випадку необхідно терміново сідати за стіл переговорів. На мою суб"єктивну думку в звязку з підняттям мінімалки, зношеності транспортних засобів тощо, обгрунтованим можливий навіть 6 грн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus