USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.95
  • PLN 9.70 9.85

У Луцьку перейменували вісім вулиць

31 Серпня 2022 14:17
В обласному центрі Волині вісім вулиць отримають нові назви з 1 жовтня. До 15 вересня виготовлять та розмістять вказівники із новими назвами.

Про це стало відомо під час засідання Луцької міської ради.

Вулицю Баженова перейменували на Глиняну, Мічуріна – на Золоту, Попова – на вулицю Конотопської битви, Пржевалського – на вулицю Тильну, Путінцева – на вулицю Волонтерську, Старова – на вулицю Пластову, Сурикова – на вулицю Шістдесятників, Черняховського – на вулицю Гімназійну.

Читати ще: Дерусифікація Луцька: у місті потрібно перейменувати 100 вулиць. Перелік

Департаменту житлово-комунального господарства доручили до 15 вересня забезпечити виготовлення та розміщення відповідних інформаційних стендів, вказівників із новою назвою вулиці на будівлях міста.

Нагадаємо, наприкінці квітня в Луцьку зробили перший крок до дерусифікації – у місті перейменували п’ять вулиць, які ще підлягали декомунізації. Вулиця Федорова отримала нову назву Героїв-добровольців, вулицю Ярощука перейменували на вулицю Сергія Тимошенка, вулицю Боженка – на Магістральну, вулицю Говорова – на Павла Чубинського, а вулицю Нікішина – на вулицю Михайла Вербицького.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 31 Серпня 2022 16:15
Ще дуже багато залишилось!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus