USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку п’яний хуліган розтрощив двері магазину та пошкодив авто

16 Січня 2020 17:30
17-річний хуліган, який перебував у компанії із чотирьох чоловік, будучи у стані алкогольного сп’яніння, розтрощив скляні двері у магазині «7/23», що знаходиться на проспекті Соборності, 26, а також пошкодив автомобіль, припаркований неподалік.

Інцидент трапився нічної пори 15 січня. Правопорушників зафіксували камери відеоспостереження, встановлені у магазині.

Зі слів працівників супермаркету, близько 23:00 години компанія невідомих намагалась втрапити до магазину після його закриття. Однак, не втрапивши до приміщення, один із членів компанії розбив скляні двері. Це бачили працівники магазину, які ще не встигли покинути приміщення.
Опісля нетверезий молодик пішов «зганяти злість» на вантажівці Renault Master, припаркованій неподалік. Зі слів очевидців, він декілька разів вдарив кулаком транспортний засіб, а потім розбив дзеркало заднього виду.
Правопорушників вгамовували працівники служби охорони «Арсенал», патрульна поліція. На місці працювала слідчо-оперативна група.

Як розповіли у службі охорони магазину, охоронці відразу прибули на місце події. Переглянувши відео на камерах спостереження, ідентифікували чотирьох осіб, яких згодом знайшли на зупинці неподалік. Усі члени компанії, серед яких було двоє жінок і стільки ж чоловіків, були у нетверезому стані.

«Найцікавіше, що у компанії була мати та син, який, власне, й вчинив правопорушення. Усі у стані алкогольного сп’яніння. Оскільки хуліган поводився досить агресивно, його довелося закувати у наручники», - розповідає працівник служби охорони.

«Виклик про пошкодження дверей у магазині до чергової частини патрульної поліції надійшов вночі. Порушника затримала приватна фірма «Арсенал». На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Поліція встановила, що особа, яка пошкодила двері в магазині «7/23» на проспекті Соборності, 26, перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Хлопця доставили до міського відділку поліції, на нього склали протокол за дрібне хуліганство. Справу передали слідчим. Правопорушник відшкодовуватиме збитки у цивільно-правовому порядку», - прокоментувала ситуацію речниця патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук.
Також вона розповіла, що зранку, 16 січня, близько 8:40 до поліції надійшло ще одне повідомлення – власник службового автомобіля Renault Master виявив пошкодження транспортного засобу й викликав правоохоронців.
Працівники патрульної поліції прийняли заяву від лучанина, справу передали слідчому.

Варто зауважити, що особу правопорушника встановили. Тепер постраждалі сторони будуть вимагати матеріальної компенсації за завдані збитки у суді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
савченко Показати IP 16 Січня 2020 17:56
И совсем не хулиган-,а цвет и будущее нации
Ага до савченко Показати IP 16 Січня 2020 19:13
Контингент гопота, для рыгов или радикалов.
Просто Показати IP 16 Січня 2020 22:41
Не розумію в чому проблема дати їм пі&&& до інвалідності в момент як їх зловили. Вимагати компенсацію будуть, азахахвхахахвхввхвхвхвхвзхвхвахахахаах не смішіть клоуни, ви мали шанс тільки їх відпі%%%ти, а далі з безробітних, неповнолітніх ви тільки поцілунок в ду%у отримаєте!
Водій Рено до Просто Показати IP 17 Січня 2020 08:29
На жаль, я не мав шансу їх від**ти після скоєного, бо виявив пошкодження вже зранку, коли їх затримали. Але такий шанс у мене з'явився після того, як дізнався прізвища та місце проживання - чим і займуся Р. S. Клоун, це ти зі своїм безкінечним "ахаха", бо сміх без причини - признак дурачини)
Просто до Водій Рено Показати IP 17 Січня 2020 18:49
Тебе в цій ситуації найбільше шкода, не страдай іллюзіями з заявами, так то хоть точно витрати компенсуєш, бо криміналу тут точно нема, а суд присудить штраф, то там зі сміху вмерти можна буде. Це якщо подати позов!!!! соррі, за нетолерантність)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus