USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку хочуть підвищити безпеку руху поблизу навчальних закладів

7 Вересня 2020 13:09
Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт звернувся з листом до начальника управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції Андрія Крутня з проханням провести аудит безпеки дорожнього руху біля навчальних закладів та закладів дошкільної освіти та терміново визначити небезпечні ділянки й подати пропозиції щодо підвищення безпеки на них.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

«Висловлюємо своє занепокоєння щодо різкого зростання кількості дорожньо-транспортних пригод, які призвели до тяжких наслідків, особливо за участі пішоходів. Враховуючи вищевикладене, просимо Вас провести аудит безпеки дорожнього руху біля навчальних закладів та закладів дошкільної освіти, надати рекомендації щодо її покращення і необхідності встановлення регульованих пішохідних переходів. Особливо просимо Вас посилити контроль за дотриманням водіями швидкісного режиму та правил проїзду пішохідних переходах біля закладів освіти», – йдеться в листі.

Нагадаємо, що 5 вересня у Луцьку на вулиці Дубнівській водій транспортного засобу Газ-3307 здійснив наїзд на 10-річного хлопчика. З важкими тілесними травмами дитину доправили у реанімаційне відділення Волинської обласної дитячої лікарні. У лікарні від отриманих травм дитина померла.

6 вересня люди влаштували мітинг, вимагаючи встановити біля ліцею №28 світлофор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 7 Вересня 2020 13:18
пішохідний перехід по вул. К.Карого напроти вул. Декабристів попробуйти перейти, чи також потрібно мешканця прилеглих вулиць перекривати дорогу, встановіть або лежачого поліцейського або світлофор, один перехід від моста автозаводу, наступний перехід біля Срібних лелек
Ее Показати IP 7 Вересня 2020 13:19
А чому тільки біля шкіл А на інших переходах що хай далі ці х.. збивають на переходах. Той хто хоче мером бути хай зробить безпечні переходи, люди проголосують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus