USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку погодили інвестиційну програму водоканалу на 9 млн: куди підуть кошти

17 Липня 2019 09:22
В обласному центрі Волині погодили інвестиційну програми комунального підприємства «Луцькводоканал» на 2019 рік на суму 9 мільйонів 96 тисяч гривень.

Про це йшлося 17 липня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Зазначена інвестиційна програма розроблена на підставі законів України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», «Про загальнодержавну програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2009-2014 роки», із врахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України.

Керівник КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк наголосив, що програму відкориговують, замінюючи заходи, які вона передбачає, на більш важливі. ЇЇ коригування жодним чином не відіб’ється на тарифах

Основні заходи інвестиційної програми – зниження питомих витрат і втрат ресурсів, забезпечення комерційного обліку ресурсів та інші заходи, які впливають на складові тарифу.

Зазначимо, що джерела фінансування інвестиційної програми – кошти, отримані підприємством від провадження ліцензованої діяльності, за рахунок яких здійснюється фінансування заходів інвестиційної програми, зокрема амортизаційні відрахування в сумі 9096,60 тис. грн. (без ПДВ).

Так, програма передбачає такі заходи: зниження питомих витрат, а також втрат ресурсів, зокрема реконструкцію ділянки збірного водогону в с. Новостав Луцького району, реконструкцію ділянки водогону в с. Струмівка Луцького району, капітальний ремонт (модернізація насосного обладнання Омелянівської площадки водопідготовки, вул. Володимирська, 78А м. Луцьк).

Також програма передбачає ряд інших заходів, зокрема технічне переоснащення КНС № 3 по вул. Карпенка-Карого, 19а, технічне переоснащення КНС № 5 по вул. Карпенка-Карого, 1а, заміна насосного обладнання на КНС № 1 по вул. Героїв УПА, 2
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Липляни Показати IP 17 Липня 2019 11:01
А модернізація очисних споруд міста Луцька ,що у селі Липляни??? Що ми і надалі будем жити поруч з аміаком, що і вікно не відкрити і білизну не вивісити на вулиці і Стиру не покупатись???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus