USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку погодили рух маршруту №210

5 Вересня 2018 10:22
В обласному центрі Волині погодили рух та зупинки для приміського маршруту № 210 «Рованці – Луцьк».

Про це йшлося 5 серпня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Так, враховуючи звернення департаменту інфраструктури та туризму Волинської обласної державної адміністрації, на розгляд членів виконкому внесли проект рішення про погодження руху та зупинок для приміського маршруту № 210 «Рованці – Луцьк».

Начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов повідомив, що цим рішенням надається тимчасовий дозвіл на рух проспектом Волі, адже раніше маршрут курсував вулицею Глушець. Член виконкому Михайло Щур наголосив, що не підтримуватиме проект рішення, адже проспект Волі - це центральна магістраль міста, яка й так є завантаженою.

Отож, виконавчий комітет погодив з дати укладення договору терміном на один рік рух автобусів та зупинки для посадки-висадки пасажирів приміського маршруту № 210 «Рованці – Луцьк» вулицями та проспектами міста у прямому та зворотному напрямках: Дубнівська, Авторемонтна, Рівненська, Волі, Богдана Хмельницького, Ковельська, Глушець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus