USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У Луцьку сусіди поскаржилися на чоловіка, який зливав нечистоти

7 Листопада 2017 14:49
У Луцьку притягнули до відповідальності чоловіка, який зливав нечистоти, інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

На протиправні дії чоловіка поскаржилися сусіди. Їм заважав постійний сморід та бруд, який потрапляв на територію загального користування з труби порушника. Люди кажуть, що так триває вже досить давно. Вони викликали інспекторів департаменту муніципальної варти Луцька на вулицю Нікішева, 1д, щоб зафіксувати порушення.



Муніципали виявили порушника. Ним виявився громадянин 1948 року народження. На нього складено нього адміністративний протокол за ст. 152 КУпАП та п.п. 2.5.5.1.1. порушення Правил благоустрою міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus