USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку покажуть комедію «Декамерон» із Ольгою Сумською

4 Березня 2019 13:16
Показ комедійної вистави «Декамерон», де у головній ролі зіркова акторка Ольга Сумська, відбудеться 6 березня в Луцьку. Неймовірно весела комедія пройде в облмуздрамтеатрі, початок о 19:00.

Яскраве музичне та хореографічне оформлення вистави, чудова акторська гра, утримують комедію на тонкій межі між пікантністю та відвертістю. Дивовижні, яскраві, дотепні та трагічні історії про кохання, оспівують життя у всіх його чуттєвих проявах. Різні соціальні верстви Італії епохи Відродження постають перед глядачем.

Автори вистави малюють світ у величі краси та убогості водночас, але й таким він є насправді.

У ньому все поруч: добро та зло, світло й пітьма. Основна ідея п'єси — бути на землі людиною!!! А причина всього ховається у чому?!!! Правильно, у коханні.

Вікове обмеження: 16+

Вартість квитка на виставу - від 90 гривень.

Придбати квитки онлайн можна тут: Сoncert.uа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus