USD 40.65 41.05
  • USD 40.65 41.05
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.20

У Луцьку попрощалися з Героєм Віктором Степанюком

25 Травня 2024 14:21
Сьогодні у Кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку відбулося відспівування Степанюка Віктора Миколайовича 04.12.1972 року народження.

До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із рідними, друзями, бойовими побратимами долучився секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко, іформують у міськраді.

Віктор Степанюк загинув 21 травня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Уманське Донецької області.

У скорботній проповіді Митрополит Луцький і Волинський Михаїл сказав, що зараз скорботний час, адже майже щодня ми хоронимо наших Героїв.

«Колись нам здавалося, що війна неможлива, бо Росія намагалася переконати нас, що ми братні народи. А сьогодні вона нищить не лише наші будинки, історичні пам’ятки, військових та цивільне населення, а й намагається знищити нашу гідність. Росія – це зло, яке ненавидить і вбиває все українське. Та воно буде покаране. Чому Віктор лежить сьогодні у труні? Адже він міг би радіти життю, та замість цього він віддав його, захищаючи нас із вами», – сказав Митрополит Михаїл.
Після завершення богослужіння труну з тілом покійного воїна пронесли Театральним майданом, де лучани стали перед захисником на коліна і схилили голови. Біля пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України» присутні виконали Державний Гімн України.

Поховали Героя у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus