USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку повідомили про замінування обласної лікарні та ЦНАПу. Оновлено

3 Червня 2019 10:54
У Луцьку – чергове повідомлення про замінування. Цього разу надійшла інформація про нібито замінування будівлі Волинської обласної лікарні, що на Грушевського.

Про це на своїй сторінці в мережі написав Олег Іванюк.

«Якими мотивами можна пояснити дії нелюдів, які «замінували» обласну лікарню?» – йдеться у дописі чоловіка.
Окрім того, надійшло повідомлення про замінування ЦНАПу. Про це повідомляють на сторінці установи.

«Шановні відвідувачі! У зв'язку із повідомленням про замінування приміщення, роботу ЦНАП призупинено! Про відновлення роботи буде повідомлено додатково!» – йдеться в тексті.
До слова, на кілька днів у Луцьку повідомили про замінування 31 об'єкту. Зокрема, 31 травня надійшла інформація про наявність вибухівки в кафедральному соборі, районній лікарні, «Новій лінії», «Там-Тамі», офісі Команди Зеленського тощо. 1 червня оголосили про замінування авто біля офісу Команди Володимира Зеленського у Луцьку, зоопарку, інфекційної лікарні та Луцької міської ради. Сьогодні, 2 червня, у поліцію надійшло повідомлення про вибухівку у двох житлових будинках на вул. Шопена, залізничному вокзалі, торгівельному центрі, супермаркеті та лютеранській церкві.

Увечері, 2 червня, у Луцьку повідомили про мінування житловий будинок на вулиці Гірній, «Аптеку низьких цін» на вулиці Грушевського, 19 та супермаркет «Сільпо» у РЦ «Промінь».

Поліцейські встановили, що неправдиві електронні повідомлення щодо мінування об'єктів у Луцьку надходять із серверів, які знаходяться на території Російської Федерації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Лучани Показати IP 3 Червня 2019 10:23
Нелюди!! А чому Президент чи Прем"єр чи Аваков нічого не роблять не приймають якісь рішення????!! Безпорядок!
Анонім Показати IP 3 Червня 2019 10:29
За Порошенка такого не було
К.лучанин до Анонім Показати IP 3 Червня 2019 11:04
Та при чому тут Порох? І при ньому були "замінування" і не раз. А вибухи на складах з боєприпасами вже забули? Такого масштабного "замінування" у Луцьку ще не було. Це робиться сплановано із рашки. Поліція змушена на це реагувати. Але якщо приміром поступить інфа про "замінування" всіх обєктів промислового значення , лікарень, поліклінік, дитячих садків, учбових закладів ОДНЛЧАСНО. Тоді що? КОЛАПС! Я думаю , що поліціЇ, СБУ треба нададати право приймати рішення на свій розсуд: РЕАГУВАТИ чи НІ на підставі даних від КІБЕРПОЛІЦІЇ. Я впевнений , що у Рашці потирають руки від задоволення , дивлячись як у Луцьку ганяє поліція по обєктах "замінування". Але ж ,всеодно, якась сволоч із Луцька за бабло Рашку інформує, щоб дестабілізувати обстановку в УКРАЇНІ. В мене така думка.
Еге ж до Анонім Показати IP 3 Червня 2019 18:11
Ти б мав лікувати провалля в пам'яті ,а не з гемором своїм носитися..
До аноніма Показати IP 3 Червня 2019 10:40
А може це його прихильники так граються, щоб такі писаки як ти писали що при Порошенку такого не було. Добре сидіти і когось критикувати.
Крук Показати IP 3 Червня 2019 11:06
Жесть. Взагалі не розумію, нашо спецслужби реагують на ці явно фейкові повідомлення? Реальні терористи, які б збиралися щось підірвати, нікому б про це не повідомляли, бо це ж брєд.
Правдоруб Показати IP 3 Червня 2019 11:10
Хтось хоче зірвати роботу держструктур та великих підприємств саме Луцька, шукайте зацікавленних осіб з міста!!!
Івахів до Правдоруб Показати IP 3 Червня 2019 12:50
Хто б це цікаво міг бути...???
Волиняка до Правдоруб Показати IP 3 Червня 2019 20:08
Та це не з міста!
нострадамус Показати IP 3 Червня 2019 11:17
в росії поняття мабуть не мають, що є таке містечко як луцьк... а тим більше, що там є якийсь цнап, обласна лікарня, промінь, сільпо та два житлові будинки на вулиці щопена (кого ще не згадали?) простіще всього сказати, що повідомлення ідуть з росії, тоді взагалі можна нікого не шукати. а що це стало розвагою для деяких скоріше всього місцевих неадекватів признатися не хочеться, бо доведеться розписатися в своїй безпорадності. критичне мислення зараз для більшості -проблема...
Ввс до нострадамус Показати IP 3 Червня 2019 14:11
Вся інформація про об‘єкти та їх адреси є у вільному доступі в інтернеті
Анонім до Ввс Показати IP 3 Червня 2019 21:36
Це ж ви думаєте не обширно. Досить типові маневри ворожих спецслужб. Повір, вони знають Луцьк на порядок краще, ніж ви або я, у них робота така. Не хочу здатись параноїком, але місцеві дурачків давно знайшли б
ббс Показати IP 3 Червня 2019 11:48
порохоботи активізувалися: До аноніма Показати IP Сьогодні 10:40 відповісти + 12 - 3 А може це його прихильники так граються, щоб такі писаки як ти писали що при Порошенку такого не було. Добре сидіти і когось критикувати. тепер видно звідки "ноги ростуть"...
Луччанен Показати IP 3 Червня 2019 11:55
Знаю в багатьох країнах придбати сімкартку, тільки з представленням паспорта для реєстрації. У нас на вулиці, безкоштовно по акції. ...Можливо і нам пора це практикувати?
ббс Показати IP 3 Червня 2019 11:55
прохання останнє відмінити...
Максим Перепелиця Показати IP 3 Червня 2019 12:05
Правильно роблять спецслужби МВС та СБУ. Треба трохи потренувати людей, а то вже забули, як при союзі тривоги були - противогази вдівали і бігли до бомбосховища і т.п. Не вигнати з кабінету одного другого чиновника. Вони ж не привикли, щоб їх турбували. От і проводять навчання наближені до бойових. "Тяжело на учениях, - легко в бою", вже забули. А якщо дійсно завтра війна треба щоб готові були до всього.
Наталка до Максим Перепелиця Показати IP 3 Червня 2019 12:18
тренуватися треба ні на дітках з інфекційної лікарні і ні на хворих з обласної лікарні, до того ж там є важкохворі...уявить що вони відчувають...як їм боляче...кожен дотик....(
лучанин Показати IP 3 Червня 2019 12:06
так реаугувати на подібні повідомлення можуть лише в дурдомі.
Лучанин до лучанин Показати IP 3 Червня 2019 14:25
Ти і гадки не маєш про що пишеш!!!А як не дай Бог рване, то що, тоді писати будеш що не реагують правоохоронці?
фіва Показати IP 3 Червня 2019 12:34
Напевно, повідомлення про мінування надсилає якась "цікава особа", ймовірно підліток, з Луцька через фейкову електронну пошту, користуючись сервісом vpn, який відображає надходження повідомлення з Росії. Малоймовірно, що хтось його відстежить. А от відповідним поважним державним службам варто зробити правильні висновки з даної ситуації. Примітивна схема пройдисвіта може дієво паралізувати роботу міста, а то й країни, якщо її алгоритм наступу ускладнити.
Ростов Показати IP 3 Червня 2019 13:22
Интересно, а кто весь май минировал Ростов и Таганрог ? Знакомая ситуация.
valdis peish до Ростов Показати IP 3 Червня 2019 13:55
кадырорв
Хто хто до Ростов Показати IP 3 Червня 2019 15:19
Янукович!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus