USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку повідомили про замінування усіх садочків та шкіл, дітей евакуйовують

10 Червня 2019 17:12
У Луцьку повідомили про вибухівку в усіх школах та садочках.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо близько 17 години 10 червня.

Патрульні інформують працівників шкіл та садочків про замінування, триває евакуація людей з приміщень.

У всі ЗДО і школи зателефонували з міської ради й також повідомили про замінування.
Нагадаємо, вже понад тиждень правоохоронцям надходять повідомлення про замінування об’єктів у Луцьку. 9 червня повідомили про замінування інфекційної лікарні, ТЦ «Там-Там» та житлового будинку на вулиці Гречаній.

Зокрема, 31 травня надійшла інформація про наявність вибухівки в кафедральному соборі, районній лікарні, «Новій лінії», «Там-Тамі», офісі Команди Зеленського тощо. 1 червня оголосили про замінування авто біля офісу Команди Володимира Зеленського у Луцьку, зоопарку, інфекційної лікарні та Луцької міської ради. Сьогодні, 10 червня, у поліцію надійшло повідомлення про вибухівку у двох житлових будинках на вул. Шопена, залізничному вокзалі, торгівельному центрі, супермаркеті та лютеранській церкві.

Увечері, 2 червня, у Луцьку повідомили про мінування житловий будинок на вулиці Гірній, «Аптеку низьких цін» на вулиці Грушевського, 19 та супермаркет «Сільпо» у РЦ «Промінь».

Поліцейські встановили, що неправдиві електронні повідомлення щодо мінування об’єктів у Луцьку надходять із серверів, які знаходяться на території Російської Федерації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Микола Показати IP 10 Червня 2019 18:07
А чом президент мовчить з цього приводу?!
Д до Микола Показати IP 10 Червня 2019 18:43
А що він має вам сказати? Є відповідні служби які займаються такими питаннями....
лучанин до Микола Показати IP 10 Червня 2019 18:56
на всіх дурнів президента не вистачить.
К.лучанин до лучанин Показати IP 10 Червня 2019 23:28
Не можете зрозуміти , що робиться це спеціально для дестабілізації обстановки в УКРАЇНІ силами російських спецслужб, а не якихось "дурнів". Вам ще + "дурні" виставили за абсолютно безглуздий пост. Отож радійте цьому . Чому в ПОЛЬЩІ, НІМЕЧЧИНІ, ЧЕХІЇ , ЛАТВІЇ, ЛИТВИ, ЕСТОНІЇ і інших країнах Європи немає фейкових замінувань ? Україна стала поперек горла рашці. Нам усім тепер треба бути пильними і це нас думаю загартує . Спасибі Росії за мобілізацію та згуртованість українського суспільства.
Володя до Микола Показати IP 10 Червня 2019 23:59
Тебе першогр необхідно "брати за дупу" та проводити слідчі дії, ККУ передбачає покарання "отаким Миколам"!!!
Володя до Микола Показати IP 11 Червня 2019 00:05
Якраз для " отаких Микол" передбачено покарання ККУ, може ім'я своє назви - герою , можливо тобі проплатили подібні пости?!!!
Анонім Показати IP 10 Червня 2019 18:36
яка сволота це все робить і для чого?
Анонім до Анонім Показати IP 10 Червня 2019 19:33
Це Потрох досі ніяк не заспокоїться.
Думаю Показати IP 10 Червня 2019 21:46
Клин клином вибивають...за поребриком має аукнутись
Artem Показати IP 10 Червня 2019 21:46
Брудна передаиборча кампанія пЕТІ який попереджував про напад московитів. Десь так вІН це показує нам та пред‘являє
К.лучанин Показати IP 10 Червня 2019 21:49
Я не розумію , для чого на всі ці фейки реагувати !? РОСІЯ має своїх наводчиків у кожному місці України. , а крім того ще є свої запроданці. З нас у рашці сміються та говорять :НУ ЯК МИ ЇХ ХОХЛОВ РОЗВОДИМО. Я думаю ,що саме так вони говорять, будьте певні.ГБ у них , ще сталінське. Дійсно, РЕЙГАН вірно сказав, що "СРСР ( РОСІЯ) - це імперія зла."
... до К.лучанин Показати IP 10 Червня 2019 23:07
Ммм... Ти з головою дружиш? А не дай бог цей фейк переросте у справжнє замінування! Службам потрібно реагувати не таке, не дивлячись на фейки!
К.лучанин до ... Показати IP 11 Червня 2019 12:39
А ти з розумом дружиш? Наведи хоч один приклад замінування в Україні, Луцьку а тоді щось лепечи. Завтра повідомлять, приміром, що весь Луцьк замінований. Тоді що? Хто куди бігти буде? Таке цілком можуть зробити. Нашим службам треба навчитись працювати та жити в нових умовах, а не щоразу кудись бігти! Фейки то безіменні і їх автора не можуть зафіксувати. Якщо ти викличиш ,приміром, швидку фейком , то тебе ошрафують . Так що, переформатуйся , а не хочеш , то живи по старому в постійному страху.
Думка Показати IP 11 Червня 2019 08:39
А може це повязано з політикою, скоро вибори ???
Мть Показати IP 11 Червня 2019 11:03
а наша кіберполіція і СБУ, що зовсім безпорадні бідненькі, що не можуть вже стільки часу ради цьому дати, вичислити, знешкодити, запобігти?! То хай просять допомоги в зарубіжних колег, як завжди, щоб навчили, поділились потрібними технічними засобами і таке інше, бо скільки ще місто буде лихоманити?!
Тарас Показати IP 11 Червня 2019 12:46
цей клоун-мінер 99% з Луцька, якби це з росії робили то мінували б Київ а не Луцьк. Багато українців навіть поняття не мають що у Волинській області обласний центр Луцьк.
Ростов до Тарас Показати IP 11 Червня 2019 14:56
Про Луцк я знаю , потому что служил в Луцкой авиадивизии. Но многие в РФ вообще не знают что Луцк находится на Волыни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus