USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку пропонують заборонити вмикати музику в магазинах

13 Жовтня 2022 11:48
У закладах торгівлі, розташованих на території Луцької громади, пропонують заборонити вмикати музику.

Петицію «Про заборону музики в магазинах» на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Віктор Гребенюк.

«Майже в усіх великих магазинах Луцька постійно лунає музика. Було б непогано, якби вона звучала не завжди лише одного напрямку (попса) і не лише однією мовою (англійською). Зрозуміло, що супермаркети – це не клуби шанувальників того чи того музичного стилю, покупці – люди дуже різних смаків: одним це подобається, інших дратує.

Тому було б краще в закладах торгівлі взагалі заборонити музику, як за недавно ухваленим законом заборонено її в транспорті. Виняток можна зробити лише для тих фрагментів, що звучать у внутрішній рекламі», – вказав автор петиції.

Підтримати пропозицію Віктора Гребенюка можна тут. Аби міськрада розглянула петицію, за 15 діб її мають підписати мінімум 300 осіб.

Читати ще: Луцька радійниця запустила подкаст про видатних українців, яких знищила Росія

Нагадаємо, 7 жовтня набув чинності закон щодо підтримки національного музичного продукту та обмеження публічного використання музичного продукту держави-агресора.

Водіям рейсових пасажирських автобусів та маршруток заборонено «відтворювати в салоні автобуса музику, звуки фільмів чи інші звукові сигнали, крім інформації про поїздку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
777 Показати IP 13 Жовтня 2022 11:54
А дома можно.или и туда свой шнобель всунете?
Гоцул Показати IP 13 Жовтня 2022 12:40
Пішов ти ...
Лучанка до Гоцул Показати IP 13 Жовтня 2022 13:46
В Луцьку стільки проблем, і щоразу все більше. Наприклад : Закрився чогось Укртелеком, не приймають людей,які хочуть відмовитись від їхнього інтернету чи стаціонарного телефону,або взнати іншу інформацію. Не перевіряється пічне опалення газовиками, а також димоходи, які весь час колись перевірялись перед сезоном.
УТ до Лучанка Показати IP 13 Жовтня 2022 14:45
Для тимчасового призупинення надання послуги Ви можете залишити відповідну заявку, зателефонувавши у Контакт-центр за номером 0 (800) 506 800 (дзвінки безкоштовні в межах України з номерів українських операторів), (044) 246 68 00 (згідно тарифів Вашого оператора). Послугу буде призупинено з бажаної дати на термін, який Ви вкажете (від 1 до 365 календарних днів). Після вказаного Вами терміну послугу буде автоматично відновлено. Ви маєте можливість змінити строк тимчасового призупинення та відновити користування послугою телефонії раніше зазначеного терміну.
Александр -1 Показати IP 13 Жовтня 2022 14:35
Давно пора.
Нарешті Показати IP 17 Жовтня 2022 08:17
Як вже дістала та музика повсюди!!!!На вулицях,в магазинах,транспорті!Якесь насилля музикою!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus