USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку просять облаштувати тротуар для безпеки школярів

24 Вересня 2019 08:15
Учні, які йдуть до школи №2, змушені пересуватися проїжджою частиною вулиці Тополиної, оскільки мешканці прилеглих будинків облаштовують газони та заїзди для авто на місці тротуару.

Відповідне звернення зареєстрував на платформі «Відкрите місто» лучанин Олексій Омельчук.

«Ще будучи школярем ЗОШ 2 я ходив до школи асфальтованою стежиною на вулиці Тополина. Причому на самій дорозі асфальтного покриття не було... Сьогодні ситуація повернулась на 180°!!! Дорогу зробили - тротуар зник як такий... І це при тому, що кожного дня сотні учнів долають дорогу до школи і назад проїжджою частиною, наражаючись на небезпеку!!! А замість тротуару люди з прилеглих будинків розбивають газони і заїзди для авто... І так триває роками...

Невже для того, аби відновити стежину для школярів, потрібно, щоб трапилось лихо?», - пише заявник.

23 вересня звернення передали в департамент ЖКГ та департамент муніципальної варти міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus