USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку ремонтуватимуть магістральні вулиці, які погано перезимували

23 Березня 2017 17:12
Департамент ЖКГ пропонує внести до переліку доріг, які цьогоріч ремонтуватимуться, низку вулиць, де асфальтне покриття погано збереглося після зими.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 23 березня.

Зі слів директора департаменту ЖКГ Юрія Крася, до переліку пропонується внести такі магістральні дороги, як Набережна, Полонківська, Окружна, Героїв УПА, Ковельська, Івана Франка, Паркова, Шухевича, проспект Василя Мойсея. З його слів, ці вулиці не перебувають на гарантійному обслуговуванні.

Депутат Борис Смаль пропонував внести до переліку і вулицю Довженка, де ще у 2015 році зняли асфальтне покриття, щоб прокласти каналізацію. Після виконаних робіт вулицю засипали щебенем, і асфальт там так і не поклали. Донедавна всі відповіді про те, чому не можуть відремонтувати цю вулицю, в департаменті мотивували тим, що вона не внесена до переліку. Тож, разом зі змінами, запропонованими департаментом, депутат пропонував внести і вулицю Довженка у перелік.

Проте, цю пропозицію члени комісії не підтримали, оскільки вулиця Довженка не належиь до магістральних. Щодо останніх, то, каже Юрій Крась, від патрульних надходило чимало приписів про поганий стан дорожнього покриття.

Натоміть проект рішення, запропонований департаментом, рекомендували сесії підтримати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Не можу,щоб не сказа Показати IP 23 Березня 2017 21:28
«асфальтне покриття погано збереглося після зими.»-Козьма Прутков нервово курить в стороні.
Йопсиндррос Показати IP 24 Березня 2017 00:45
Прокладки довго не вистоять!!!))) 3,14......
Вн Показати IP 24 Березня 2017 01:16
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus