USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Роботу громадського транспорту та садочків у Луцьку можуть відновити найближчим часом

15 Травня 2020 14:51
У зв’язку з послабленням карантинних заходів, що відбулося 11 травня, відновили роботу 90% підприємств і установ Луцька. Таким чином, лучани не мають як дістатися до робочих місць, а також не мають на кого залишити дітей. Саме тому гострим та актуальним постало питання про відновлення роботи дитячих садочків та громадського транспорту у місті.

Саме за звернення до Кабміну щодо відновлення роботи транспорту та дитсадків проголосували депутати Луцької міської ради під час дистанційного пленарного засідання позачергової 79-ї сесії міської ради сьогодні, 15 травня.

Як пояснив позицію луцьких обранців громади депутат Ігор Поліщук, фактично в кожному дворі при кожній зустрічі лучани задають лише два запитання: коли запрацюють садочки та транспорт.

«Це пов’язано з тим, що з 11 травня відбулося послаблення карантинних заходів, і 90% підприємств і установ запрацювали. Натомість люди не мають як дістатися до робочих місць, також не мають на кого залишити дітей. За станом на сьогодні наші садочки готові до роботи в умовах карантину. Потрібно дати людям можливість працювати та заробляти гроші», – звернувся депутат до колег.

Також він зазначив, що у зв’язку з повною готовністю садочків міста, їхню роботу можна відновлювати уже з понеділка або вівторка, але лише за умови відповідного схвалення від Кабміну.

Так, луцькі депутати проголосували «за» звернення до Кабміну. Зокрема, ініціативу підтримали 30 обранців громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
скептик Показати IP 15 Травня 2020 16:44
пиво - членам профсоюза, а в міський транспорт по перепустках.
ВОВК Показати IP 15 Травня 2020 17:49
Спочатку заборгованість віддайте водіям тролейбусів.
Володимир Показати IP 16 Травня 2020 06:23
Запустіть для проби спочатку тролейбуси,там хоть водій закритий в кабіні і їздять вони во всі кінці міста,а далі буде видно.
Оксана до Володимир Показати IP 16 Травня 2020 11:59
А що робити тим людям куди їздять лише маршутки ???
Микола Показати IP 16 Травня 2020 07:51
Ви довбонулись..За вчора більше за всіх по країні захворювань..Одне Лище чого вартує..Ще маршрутки пустіть.. Взагалі без мізків
Наталія Показати IP 19 Травня 2020 12:07
Цікаво, що розуміє депутат під висловом "садочки готові до роботи в умовах карантину"? Ніякої готовності немає: не створені умови для безпеки дітей та працівників.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus