USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку стартував волейбольний чемпіонат

20 Листопада 2016 21:10
Розіграш VI відкритого чемпіонату Луцька з волейболу серед чоловічих команд сезону 2016-2017 років розпочався у суботу, 19 листопада. У цьогорічній першості братимуть участь вісім команд.

«Олюртранс» - «КДЮСШ № 1 - 3:0 (25:11, 25:6, 25:20)

Першими на паркет вийшли амбітні новачки міської першості КДЮСШ № 1 з обласного центру та ВК «Олюртранс», яка напередодні дебютувала в Вищій лізі. Прогнозовано перемогу здобули «олюрики».

«Хотілося розпочати чемпіонат матчем з сильнішою командою, урочиста атмосфера відкриття вимагала видовищної гри. Своє завдання ми виконали – перемогли. Дозволяли собі кадрові ротації, але тримали себе в формі. Через тиждень – у нас важкі ігри національної першості у Львові», - зауважив капітан ВК «Олюртранс» Юрій Гупало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬК ПОВЕРНУЛАСЯ ВИЩА ЛІГА

«СКФ Україна» - «ВестА» - 1:3 (21:25, 25:21, 15:25, 19:25)

Як виявилося згодом найпринциповішою стала друга гра між луцьким ВК «СКФ Україна» та новачком чемпіонату ВК «ВестА» (Нововолинськ). Суперники боролись за кожен м’яч. Завдяки кращій фізичній підготовці та злагодженості командних дій волейболісти «Вести» зуміли перемогти досвідчену команду заводу.

«У нас зараз дуже поганий прийом, і гра в захисті погіршала. Загалом, немає ким грати: одні травмовані, в інших вже вік солідний. Та й тренуватись потрібно частіше, ніж раз в місяць, і то у футбол», - пояснив колишній гравець «СКФ Україна» Роман Василечко.

«Патріот» - «Ковель» - 3:0 (25:19, 25:20, 25:22)

Ковельська команда свій перший матч програла волейболістам з Рівного. Індивідуально сильним гравцям з «міста залізничників» забракло злагодженості в командних діях.

«FLG» - «Камаз-Агро» - 3:1 (19:25, 25:21, 25:19, 25:19)

Четверта гра першого туру між командами «FLG» (Ковель) і «Камаз-Агро» (Млинів) стала окрасою сьогоднішнього дня. Глядачі побачили цікаву боротьбу двох достойних команд, які показали високу якість гри як у захисті, так і в обороні.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: МЛИНІВ ВПЕРШЕ ПРИЙМАВ ТУР НАЦІОНАЛЬНОГО ЧЕМПІОНАТУ З ПЛЯЖНОГО ВОЛЕЙБОЛУ

«Перший тур показав, що боротьба за чемпіонство буде напруженою і цікавою. Легких і прохідних ігор не буде. Всі команди будуть боротися за кожне очко до кінця кожної партії», - розповів начальник управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець.

Другий тур чемпіонату відбудеться через тиждень у «місті гірників» – Нововолинську на майданчику команди «ВестА».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
стоп Показати IP 20 Листопада 2016 21:29
а де команда сну п о з о р
alex Показати IP 21 Листопада 2016 10:27
Шановна редакція, багато помилок в цьому матеріалі. Також цікавить питання, хто брав інтерв"ю в Романа Василечка з СКФ? Рома, після важкої травми ноги, вже декілька років не грає за цей клуб, а в суботу його взагалі не було в спортивному залі. Чи це "інтерв"ю" підготував для Вас Юрій Йосипович???
alex Показати IP 21 Листопада 2016 11:18
Дякую, помилки виправили. Але моє питання залишається відкритим. Якби можна було написати Вам, не виносив би це в загальне обговорення.
До Сашки до alex Показати IP 21 Листопада 2016 13:26
Василечко не грав. Але в команді "Заводу" нема колишніх гравців, він як ніхто розуміє цю команду))) Алексе, ти і сам це чудово знаєш)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus