USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку таксист порушив правила дорожнього руху і збив велосипедиста, – очевидець

11 Грудня 2019 23:09
У Луцьку водій автомобіля Лада однієї зі служб таксі перетнув подвійну суцільну смугу руху та збив велосипедиста, який від удару впав. Проте за деякий час покинув місце пригоди.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив очевидець пригоди.

Інцидент трапився ввечері 11 грудня. Зі слів свідків, водій таксі повернув з вулиці Рівненської на вулицю Купріна, перетнувши суцільну смугу руху, що заборонено правилами дорожнього руху.

Завершуючи маневр, таксист збив чоловіка, який рухався на велосипеді. Коли очевидець розвернувся і через деякий час під’їхав до водія, то велосипедиста вже не було на місці. У той час до водія вже під’їхав знайомий або ж колега.

«Я під’їхав і запитав, чому не викликали поліцію і чому втікають. Сказали, нікуди не втікають, але, як тільки я виїхав з вулиці, Лада зірвалась і поїхала. Я їхав з ним через вулицю Задворецьку і до школи № 5, далі на залізничний вокзал. Там вони зникли з поля зору», – повідомив водій.

Увага, на відео присутня ненормативна лексика!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вася Показати IP 11 Грудня 2019 23:37
Да у него просто нет документов для работы в такси вот и сматался,! Есть номера полиция обязанна отреогировать .
" до Вася Показати IP 12 Грудня 2019 09:19
Полиция отреагирует.А дальше что?
Дед Показати IP 12 Грудня 2019 09:36
Что делал велосипед на двойной сплошной? Был у меня подобный случай не Воли, велосипедист попался отморозок дивный, кричал *а где мне ездить*.. Они могут появиться в неожидаемом месте.
Ольга Показати IP 13 Грудня 2019 17:21
Сьогодні вже нічим не здивуєш, Посадила дитину на таксі 579 не довіз до місця призначення 3 дома, Тай почав чіплятися до дитини та погрожувати!(дитина вибігла перелякалась) Машина Лада біло-сірого коліру чоловік старший та худий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus