USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку центру дитячої творчості нададуть в оренду приміщення за 1 гривню

19 Липня 2018 16:20
Центру дитячої та молодіжної творчості «Диво» планують надати пільгу на оренду за нежитлове приміщення, де колись був кінотеатр «Зміна».

Про це йшлося 19 липня під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Як розповіла начальниця відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко, йдеться про приміщення, де раніше був кінотеатр «Зміна».

«Громадська організація «Диво» орендувала 615 квадратних метри приміщення, однак на засіданні виконавчого комітету площу оренди зменшили до 300 квадратних метри, адже про це просили представники ГО», - зауважила посадовиця та додала, що організація відремонтувала дах, змінила вікна та вирішила проблему водовідведення.

З її слів, за оренду цієї площі ГО має платити 16 тисяч гривень, не враховуючи комунальних послуг, однак ця сума для них є занадто великою, тому вони просили надати пільги по орендній платі, аби плата становила 1 гривню на рік. Вона наголосила, що ця організація давно працює у Луцьку та займається творчою підготовкою дітей.

Відтак, депутати рекомендували підтримати проект рішення на засіданні сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus