USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку цьогоріч відремонтують низку вулиць

19 Лютого 2022 21:15
В обласному центрі запланували поточні ремонти вулиць Мамсурова, Окружної, Набережної та Карпенка-Карого. Окрім того, департамент житлово-комунального господарства міськради оголосив тендер на понад чотири мільйони гривень на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі Луцької громади.

Про це йдеться на сайті державних закупівель. У цілому департамент ЖКГ оголосив торги на поточний ремонт вулиць Мамсурова, Карпенка-Карого, Набережної, Окружної в Луцьку очікуваною вартістю по 199 тисяч гривень і на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі Луцької міської територіальної громади очікуваною вартістю 4,298 мільйона гривень.

Поточні ремонти, відповідно до тендерної документації, включатимуть такі роботи: холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, улаштування вирівнювального шару, улаштування покриття з гарячих дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей та ямковий ремонт.

Усі роботи мають виконати в громаді до кінця поточного року. Гарантійний термін на них становитиме один рік.

Нагадаємо, департамент ЖКГоголосив також тендер на розроблення проєктно-кошторисної документації «Капітальний ремонт прибудинкових територій на вулиці Декабристів, 25, 25а, 27 та вулиці Захарова, 5, 7 в Луцьку» (мікрорайон Теремне).

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, в Луцьку планують ремонт дорожнього покриття бульвару Дружби народів, капітальний ремонт вулиці Володимирської, капітальний ремонт кільцевої розв’язки вулиць Гордіюк, Єршова та проспектів Відродження, Соборності, а також капітальний ремонт вулиць Львівської, Ковельської, Довженка та Заньковецької.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Локі Показати IP 19 Лютого 2022 22:50
Рівненську зробіть.... І Відродження...
дідо Показати IP 20 Лютого 2022 07:58
Коли Лідавську зроблять ?
Житель Показати IP 20 Лютого 2022 09:33
Та врешті- решт, коли зробите Карбишева- Наливайка? Скільки знущатися можна з нас?
Микола Степанович Показати IP 20 Лютого 2022 11:49
Добавте пенсію а то здохну нащо мені ваш асфальт
Туттамхамон Показати IP 20 Лютого 2022 11:52
Отремонтируют, чтобы через год опять отремонтировать) Ремонт нужен такой, чтобы на 30 лет с гарантией. НАПРИМЕР в Луцке участок дороги от Ковелькой до кольца. Сделан как надо и многие годы уже без ремонта.
Лучанка Показати IP 20 Лютого 2022 12:20
коли зроблять дорогу по вул.Трутовського? Її там взагалі немає, одні ями і калюжі.Це ж теж місто!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus