USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Луцьку відремонтують вулиці Довженка і Декабристів

31 Січня 2022 22:12
Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив тендери на виготовлення проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт вулиці Довженка та поточний ремонт вулиці Декабристів.

Торги на виготовлення проєкту на ремонт вулиці Довженка тривають на сайті державних закупівель Prozorro до 4 лютого. Очікувана вартість розробки проєкту становить 900 тисяч гривень.

Відповідно до технічної специфікації, капітальний ремонт вулиці Довженка мають провести в одну чергу на ділянці протяжністю орієнтовно 1,1 кілометра (середня ширина дорожнього покриття вулиці – близько семи метрів).

Проєкт передбачатиме підготовчі роботи та капітальний ремонт:

– видалення дерев, корчування пнів;

– розбирання бортових каменів;

– приведення повздовжнього та поперечного профілів до вимог державних будівельних норм;

– відведення дощових вод;

– влаштування дорожнього одягу;

– ремонт з’їздів та додаткового поверхневого водовідведення на них;

– влаштування нових тротуарів із суміщеними велодоріжками з обох сторін;

– ремонт дощової каналізації;

– ремонт горловин колодязів підземних мереж;

– влаштування горизонтальної дорожньої розмітки із холодного пластику;

– встановлення нових знаків.

Водночас проєктувальники мають передбачити комплекс заходів та склад необхідної інфраструктури для забезпечення ефективного функціонування об’єкта, необхідні технічні засоби організації та безпеки руху, розробку заходів задля створення безпечного життєвого середовища для людей з інвалідністю.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації, у тому числі трьох інженерів-проєктувальників, інженера-геодезиста, інженера-консультанта, а також досвіду виконання аналогічних робіт.

Проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт вулиці Довженка в Луцьку мають підготувати до 1 вересня поточного року. Після цього стане можливим оголошення тендеру на самі роботи.

Також департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив тендер на поточний ремонт вулиці Декабристів. Торги триватимуть до 3 лютого.

Очікувана вартість робіт становить 199 тисяч гривень.

За ці кошти до 31 грудня 2022 року мають здійснити такі роботи: засипка траншеї екскаваторами, ущільнення піщаного шару котком, засипка траншеї щебенево-піщаною сумішшю з ущільненням самохідними котками.

Гарантія на виконані роботи становитиме один рік.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, в Луцьку планують ремонт дорожнього покриття бульвару Дружби народів, капітальний ремонт вулиці Володимирської, капітальний ремонт кільцевої розв’язки вулиць Гордіюк, Єршова та проспектів Відродження, Соборності, а також капітальний ремонт вулиць Львівської, Ковельської.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 1 Лютого 2022 09:59
Зверніть по можливості на дорогу с.Липини Вулиця Максима Кривоноса.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus