USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку – турнір з футзалу пам’яті Миколи Романюка

17 Лютого 2017 17:44
24 лютого відбудеться товариська гра з футзалу між командами ФК “Волноваха” та ФК “Луцьксантехмонтаж 536” пам’яті Миколи Романюка.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради

Як ідеться в повідомленні, 25 лютого відзначатимемо другу річницю співпраці між Луцьком та Волновахою. Міський голова Микола Романюк активно розвивав партнерські відносини між нашими містами. У Луцьку проводили канікули та оздоровлювалися діти з цього міста на Донеччині. Неодноразово Волноваху відвідував і Микола Ярославович. Він постійно наголошував на необхідності співпраці між Сходом і Заходом.

Тож 24 лютого о 19 годині у приміщенні Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи (вул. Шевченка, 3) відбудеться товариська гра з футзалу між командами ФК “Волноваха” (м. Волноваха, Донецька область) та ФК “Луцьксантехмонтаж 536” пам’яті Миколи Романюка.

Лучан та гостей міста запрошують прийти і переглянути цікавий матч.

ЧИТАТИ ЩЕ: ГУБЕРНАТОР, МЕР, ЛУЧАНИН: ЖИТТЄПИС МИКОЛИ ЯРОСЛАВОВИЧА РОМАНЮКА

Луцького міського голови Миколи Романюка не стало 3 лютого 2017 року. Його серце перестало битися на 59-му році життя. Прощання з міським головою відбулося 5 лютого у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вовка Показати IP 17 Лютого 2017 20:16
Був у Волновасі. Гарне місто. Люди адекватні кого знав всі за УКР. вата є но тихенько сопе чи б..є в свою вату. Волноваха місто побратим Луцька. Луцьк прийме ФК "Волноваха". но перемога за нами всіма! Тобто Волинь і Донеччина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus