USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку в багатоповерхівці влаштували наркопритон

24 Березня 2020 13:29
У Луцьку мешканці багатоквартирного будинку по проспекту Соборності написали колективну заяву до поліції про те, що їхні сусіди влаштували наркопритон.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу Аверс, пише Конкурент.

У під’їзді ще з минулого року помітили шприци, з під’їзду постійно хтось викручував лампочки, а через домофон намагалися потрапити до будинку різні люди під приводом доставки води тощо.

У будинку проживали наркозалежні особи, від діяльності яких потерпали сусіди. Деяких осіб поліція закувала в кайданки, а на місці таки знайшли наркотики, засоби для вживання та навіть зброю, йдеться у сюжеті.

«Співробітниками протидії наркозлочинності було проведено заходи по виявленню осіб, які розповсюджують та вживають наркотичні засоби. Під час цих заходів були проведені обшуки на проспекті Соборності в Луцьку. Затримано 4 особи, вилучено нарковмісну речовину. Близько 200 грамів. А також засоби для її подріблення, фасування та вживання», – коментує Юрій Крошко, начальник ГУНП у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Анонім Показати IP 24 Березня 2020 13:44
Хіба це тільки в одному під'їзді!?Викликали поліцію,приїхали,забрали і через годину відпустили,бігав виясняв хто викликав на обіженого поліцію.Хоча і наркотики в нього знайшли,через годину вже був в дома.Отак в нас "виявляють і борються"!!!
Анонім до Анонім Показати IP 24 Березня 2020 14:18
Згідно інструкцій з інтернету виготовляєте вогнемет і випалюєте всю ту наркоманську нечисть.
Анонім до Анонім Показати IP 24 Березня 2020 15:10
Потім за тої швалі мені пожиттєво дадуть.Хоча це було б найкраще для них рішення,як тарганів травити.Але все потрібно робити законно.Наша влада краще б зайнялась цими притонами,а не ринками,бо цих наркоманів всі бачать,але ніхто не помічає,бо кожен боїться за свою сім'ю і за свою дупу,а з нашою поліцією,яка приїхала,пальчиком помахала"ню ню" і поїхала,ці наркоши відчувають безкарність.Створюємо петицію"місто без наркоманів"!!!
ігор луцький до Анонім Показати IP 24 Березня 2020 14:32
Еропейська толерантність понад усе!!!Злочинці до рішення суду повинні бути на свооді,щоб у них не було ,,моральних стражждань".
Народна прокуратура Показати IP 24 Березня 2020 15:11
Вони ж наркозалежні, за версією наших численних активістів-правозахисників їх треба жаліти, а не карати! І взагалі, потрібно марихуану легалізувати, вже скільки законопроектів про це підготували! І не до поліції запитання, а до наших мудрих і ліберально-популістських депутатів, які так написали закони
Лучанин Показати IP 24 Березня 2020 15:14
В сізо на хліб і воду.Але в цих наркоманів є знайомі в поліції,сбу...Раз погрожував один з таких розправою і зв'язками в сбу.Не вірив,але коли його з травою взяли і відпустили за дві години,я був в шоці.Пора нашим заступникам зайнятись цим питанням,чи тільки бруківку вміють перекладати?
Лучанин Показати IP 24 Березня 2020 16:15
Живу в цьому підїзді, це пи*да, що там творилося.Зараз вони і далі там лазять. Вони думають, що королі, але на кожну дирку найдеться болт з різбою. Підтримую, що треба їх зпалювати, бо толку не буде.
+ Показати IP 24 Березня 2020 16:25
на Левітана також притон, всі про нього знають і 0 реакції
Да? до + Показати IP 24 Березня 2020 17:19
Знають? А заяву ні один не нарисав, СЦИТЕ?
ігор луцький до Да? Показати IP 24 Березня 2020 18:10
А може ментам ще могорич поставити,,якщо вони точку відпрацюють?На Коперніка 34--наркоточка ,а на Волі 33-опорний пункт і вупор вони нічого не бачать.
Наркоман Показати IP 24 Березня 2020 17:38
Ви всі зграя наркофобів, які тільки язиками вміють ляпотіти.. Ще й канабіс туди припліли, перелякане дно суспільства. Думаєш так легко наркоманом бути..? Ты навіть шприц в руці не тримав, що ж ти розумієш в житті, недалеке...
Анонім до Наркоман Показати IP 24 Березня 2020 19:05
Давай ми тебе пошкодуємо,скинемось тобі на дозу,як же тобі важко.А ти знаєш як родити,викормити,виховати дитину,двох,ще й на роботі працювати???Ні?Іди влаштуйся,живи як людина!а не скотина!!Людиною бути серед таких як ти оце важко,з такими зарплатами...Дітям потрібно тебе показувати і лякати їх,якщо будуть себе погано вести то виростуть такими уродами,важко йому.Ви,наркомани,співати гарно вмієте,себе жаліти,нещасних,йди своє життя за країну віддай,в окопи,хоч якась користь буде
Равлик до Наркоман Показати IP 25 Березня 2020 11:39
Як би я тебе вдавив голими руками, м**зотна "вершина" суспільства.
Растаман Показати IP 24 Березня 2020 18:25
Мир вам;-)
нарколюб Показати IP 24 Березня 2020 19:02
лавка працює далі, нам далі раді в 60й квартирі круглосуточно а на мєнтів насрать
Анонім до нарколюб Показати IP 24 Березня 2020 21:23
Повір,тільки там вам раді,бо таку непотріб ніхто не хоче бачити.Навіть якщо у вас будуть діти і ті вас будуть ненавидіти.Якщо ти посилиш це освідомити,то можливо в тебе буде майбутнє,якщо ні то ти просто м'ясо,зіпсоване.Людина родиться,щоб щось досягти,невже тобі не хочеться усвідомлювати,що ти є людина,яка заробляє гроші,працює,дихає вільно,показує хоч комусь приклад?Невже хочеться отак сидіти прив'язаним до тої гадості і боятись тільки"мєнта"?Ти 0(нуль),хоч ти і уявляєш собі що ти хтось,візьми себе в руки і зміни своє життя,але якщо ти навіть не розумієш про що я,то ти приречений наркоман,нижчий прошарок,самий нижчий,дно.Тобі це подобається?
Лучанин до Анонім Показати IP 24 Березня 2020 23:29
Він цього не зрозуміє. Вони коли крокодилом коляться ( зараз це вже не так актуально) руки гниють, то вони всерівно продовжують це робити. Виходячі з тюрми вони продовжують це робити, до поки ласти не скляють. На жаль... Я завжди думав, ну може хоч хтось стане правильний шлях, ну вживаєш, то вживай собі дома, хоч один одного за яйця там тримайте, мені всеодно, але ні, вони ще й паскудять життя отоючим. Вийди скажи, да я наркоман, хочу позбутися цього, чи не хочу, але я вам не заважаю і ви мені. Так ні, всі страждають від того...
Анонім до Лучанин Показати IP 26 Березня 2020 01:37
Згідний 100%.Це не люди.Воно навіть свого"я"немає,неможна підібрати слова,щоб сказати що то таке...Напевно саме бридкіше що є в цьому світі це наркомани,циганів більше поважаю..
нарколюб Показати IP 24 Березня 2020 19:55
а участковий мєнт занятий , у нього важні дєла, він нам не мішає торчати
Сатана Показати IP 25 Березня 2020 08:09
Люди пишуть заяви до поліції не тому що ти наркоман, а тому що ти порушуєш спокій, смітиш, розкидуєш шприци, дебошириш і нищиш чуже майно.
Аноним Показати IP 25 Березня 2020 08:32
Жалко мать,что там живет , работает и содержит дочь свою
Анонім Показати IP 1 Квітня 2020 23:37
Жесть зачем же так людей гадостями обливать;(не правда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus