USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку в безгосподарних пам’ятках підприємці заробляють гроші

22 Листопада 2016 18:27
Волинські активісти переконують: в обласному центрі є низка пам’яток, яких немає на балансі ані в держави, ані в органах місцевого самоврядування. Натомість там розташовані комерційні об’єкти.

Про це стало відомо під час брифінгу представників Консультативної ради при прокуратурі Волинської області 21 листопада.

Член консультативної ради, активіст Ігор Левчук повідомив, що в Луцьку є архітектурні пам’ятки, які нікому не належать вже більше 20 років. Проте це не заважає бізнесменам здійснювати комерційну діяльність, проводити різноманітні заходи.

«У нас є пам’ятки, які не належать ні державі, ні міській, ні обласній радам. Але там здійснюється комерційна діяльність, проводяться комерційні заходи, а до міського бюджету не надходить жодних коштів. Ці об’єкти, до слова, мають площу більше 100 метрів квадратних», - переконує він.

Ігор Левчук повідомив, що нині в прокуратурі області вивчається можливість відкриття кримінального провадження, адже всі матеріали з цього приводу зібрані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А2А Показати IP 22 Листопада 2016 20:58
А де конкретні назви, конкретні адреси, прізвища бізнесменів, комерційні заходи? Левчук знову продовжує ляпати язиком, аби ляпати? А журналісти ВН повторюють його теревені. "Бабка бабці сказала!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus