USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На в'їзді в Луцьк у вибоїнах на дорозі висадили квіти

23 Жовтня 2019 13:50
Поблизу вулиці Дубнівської при в'їзді в місто Луцьк невідомі висадили квіти у вибоїнах.

Інцидент трапився 22 жовтня вечірньої пори.

Інформаційне агентство Волинські Новини вирішило з’ясувати, на чиєму ж балансі знаходиться вищевказана ділянка дорожнього покриття.

До слова, встановити, кому ж саме належить пошкоджена ділянка дороги виявилось досить-таки непростим завданням.

Так, заступник директора департаменту ЖКГ Луцької міської ради Микола Осіюк порадив журналісту зателефонувати до Волинського облавтодору. Своєю чергою, у Волинському облавтодорі зазначили, що, оскільки підприємство є приватним, а дорога - державна, то за її ремонт і повинна відповідати держава.

Насамкінець, відповідальність за ремонт та експлуатацію дороги на «дубнівському кільці» взяла на себе ДБП «Служба автомобільних доріг у Волинській області».

Так, начальник відділу експлуатаційного утримання автомобільних доріг «Служба автомобільних доріг у волинській області» Іван Кравчук у коментарі кореспонденту ІА Волинські Новини повідомив:

«Це й справді наша дорога. Протягом будівельного сезону на цій частині, де нині висадили квіти, провели ямковий ремонт. Але річ у тім, що ця ділянка відремонтована таким методом бути не може. Потрібно робити у гіршому випадку середній ремонт, а в ідеалі –капітальний. Два роки тому ми розробили проєктно-кошторисну документацію, провели тендер. Заключений договір з Луцькавтодором на виконання робіт з поточного середнього ремонту ділянки від кільця на вулиці Рівненській до кільця на Дубнівській, у тому числі і все кільце.

Але, зважаючи на відсутність фінансування з боку держави на цей об’єкт, ось уже два роки ремонт на цій ділянці – ямковий. Є надія на те, що наступного року ця ділянка дороги піде на фінансування і там врешті-решт проведуть капітальний ремонт. Фінансує такі роботи держава, а ось розпорядником коштів є Укравтодор. Сподіваємось, що наступного року держава таки повернеться до нас обличчям і ми зможемо відремонтувати проблемну ділянку», - наголосив посадовець.
Вікторія Семенюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Реаліст Показати IP 23 Жовтня 2019 14:06
Шкода квітів...
ббс Показати IP 23 Жовтня 2019 14:32
молодці! креативно!. а тих, хто може травмуватися завдяки тим ямам не шкода?
Виконроб Показати IP 23 Жовтня 2019 15:05
Це вже за межами Луцька. Підгаецька ОТГ.
Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2019 15:06
Семенюк рулить.
Саша Показати IP 23 Жовтня 2019 15:17
Позор! Одні на одних звалюють відповідальність,при цьому сидять на державних посадах і потоках,а людям кожен день по цих ямах їздити.
Олег Показати IP 23 Жовтня 2019 18:59
Роблячи розмiтку яким треба бути слiпим щоб не побачити такi великi ями ???
Аліса Показати IP 24 Жовтня 2019 08:54
Агов,жителі с.Тростянка та с.Іванчиці,виходимо садити квіти!!!
Рома Показати IP 24 Жовтня 2019 15:19
Хоч хтось шось робить!МОЛОДЦі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus