USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

У Луцьку відбудеться баскетбольний турнір пам’яті Олексія Веремійчика

15 Вересня 2020 14:07
В обласному центрі Волині планують провести баскетбольний турнір пам’яті трагічно загиблого директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика.

Про це стало відомо 15 вересня під час пресконференції, присвяченої початку нового сезону БК «Старий Луцьк» у Вищій лізі Чемпіонату України.

Як розповів головний тренер БК «Старий Луцьк» Володимир Журжій, 25-27 вересня «Старий Луцьк» можна буде побачити під час турніру ще до початку нового сезону.

«У Луцьку запланований турнір памяті Олексія Веремійчика. Ми хочемо запросити три команди, дві з яких вже дали згоду, – це БК «Рівне» і команда з Сум. Обидві команди ставлять у цьому сезоні максимальні завдання. Нині тривають перемовини з командою «БІПА-Одеса», – зазначив Володимир Журжій.
З його слів, він хоче подивитися, як «Старий Луцьк» виглядатиме на цьому етапі підготовки на фоні інших команд, які ставлять високі цілі на сезон.

Нагадаємо, Олексій Веремійчик разом з друзями був на рибалці на озері Любязь у Любешівському районі. 12 жовтня був сильний вітер, через що човен перекинувся, трьох людей врятували, а Олексія шукали п'ять днів. До пошуків залучали і рятувальників, і поліцію, і місцевих мешканців. Допомагали також кінологи та спеціалісти з ехолотом. У пошуках Олексія задіяли й гелікоптер.

16 жовтня тіло директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика знайшли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus