USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відбудеться масштабний Чемпіонат України з легкої атлетики

3 Березня 2020 17:40
З 19 по 22 червня 2020 року в Луцьку відбудеться Чемпіонат України з легкої атлетики, де відбиратимуть спортсменів на Олімпійські ігри в Токіо, повідомив у фейсбуці радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Можливість проводити ці та інші престижні змагання з’явилась завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», який у 2015 році капітально реконструював стадіон «Авангард», після чого споруда отримала міжнародний сертифікат.

Про це депутати міськради спілкувалися з президентом федерації легкої атлетики України Ігорем Гоцулом та віце-президентом федерації легкої атлетики України, президентом федерації легкої атлетики Волинської області Володимиром Рудюком.

Ігор Гоцул зазначив, що керівництво нашого міста має величезний організаційний досвід, напрацьований на змаганнях європейського рівня.

«Для нас це не просто чемпіонат, це – відбір спортсменів на Олімпійські ігри в Токіо. Там ми не тільки відбираємо збірну команду, а задаємо спортсменам певний настрій. У змаганнях братимуть участь усі зірки української легкої атлетики. Цей чемпіонат буде показовий», – зазначив президент Федерації легкої атлетики України.

Також під час зустрічі обговорили будівництво легкоатлетичного манежу в контексті будівництва масштабного універсального спорткомплексу по вул. Глушець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus