USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку водій не впустив матерів з дітьми у маршрутку

12 Березня 2018 01:29
Водій луцької маршрутки №24 не впустив матір з маленькою дитиною в колясці до автобуса.

Про цей інцидент розповіла учасниця події Інна Сачук, передає Волинь24.

За словами жінки, усе сталося 11 березня о 20 годині поблизу супермаркета "Салют", що на 40-му кварталі.

"Я підійшла на задні двері з коляскою, але водій їх не відчиняв. Моя кума зі своєю дитиною зайшла на передні двері з проханням відчинити задні. Водій почав питати, куди ми їдемо. А коли почув, що на Возз'єднання, то сказав, що задні двері не працюють", - каже обурена жінка.

Під час цього один пасажир обурився і сам відчинив двері, натиснувши на спеціальну кнопку біля водія.

"Водій почав зачиняти передні двері, вони притиснули дитину моєї куми", - зазначила жінка. Опісля, деякі пасажири почали виходити і фотографувати номери маршрутки.

На інцидент, своєю чергою, відреагував радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

З його слів, нелюдська поведінка водія завтра буде розглянута керівником транспортного управління ради і за результатами розгляду буде прийняте відповідне рішення. Про це Ігор Поліщук написав у Фейсбук.

«Однак, доки не зробимо більшість транспорту муніципальним - нам будуть намагатися диктувати умови перевізники з технічно несправними, естетично непривабливими маршрутками та хамовитими водіями», - йдеться у дописі.

«А тому наше рішення про придбання 10 тролейбусів саме на часі. Екологічно чистий, комфортний, просторий та зручний електротранспорт - це майбутнє транспортної галузі нашого міста», - додав радник міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 12 Березня 2018 09:31
Маршрутки "богдан" не пристосовані для перевезення калясок які блокують площадки ,заважаючи іншим пасажирам.,Для цього є маршрутки з переробленими задніми площадками та тролейбуси.
Лучани до Анонім Показати IP 12 Березня 2018 11:32
Так зрозуміло! Який власник заводу такі маршрутки
Лучанин до Анонім Показати IP 12 Березня 2018 12:03
Це ж скільки часу мають мами з дітками чекати тих пристосованих маршруток? Транспорт, який виходить в рейс, має бути пристосованим і для колясок в обов"язковому порядку.
valdis peish до Лучанин Показати IP 12 Березня 2018 15:04
на руках наші мами нас по тролейбусах та пішкі по лікарнях совали а ви хочете з коляскою комфортно заблокувати пів маршруткі
Для умніків до Анонім Показати IP 12 Березня 2018 23:50
Я хотів би побачити як ти стоїш на морозі з дитиною та колискою і чекаєш на ту драну переобладнану маршрутку чи інший транспорт!
1 Показати IP 12 Березня 2018 21:07
водію такому треба було на місці пику натовкти... на скільки я знаю спеціально обладнаних маршруток у Луцьку можна на пальцях перелічити. у кого немає дітей той буде думати тільки за свої інтереси. Взагалі це наш український менталітет, кожен думає тільки за себе..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus