USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Заради гривні зупинятися не варто? Як луцькі маршрутники ігнорували хлопчика

13 Липня 2017 14:57
У Луцьку водії маршруток не хотіли підвезти 8-річного хлопчика. Дитині не зупинилися три маршрутки підряд.

Гнівний пост про водіїв маршруток написала у Фейсбуці

«Чекали з подругою 23 маршрутку, і біля нас стояв хлопчина років 8. Чесно кажучи, не одразу зрозуміли ситуацію, але коли він зупиняв уже третю маршрутку, яка вчергове проїжджала, не реагувавши, і коли хлопчина зі сльозами на очах розвертався і хотів уже бігти в тому напрямі,що йому потрібно,ми зрозуміли,що відбувається.

Зупинили хлопчинку, запитали куди йому потрібно і зупинили маршрутку, яка нам, дорослим 4-гривневим пасажирам зупинилась», - написала лучанка.

«Увага, питання: діти це для них не люди? Тобто дитина через ціле місто має бігти пішки бо заради гривні зупинятись не варто? Реально… шок до сьогодні, і хлопчина зі сльозами на очах не виходить з голови», - додала авторка повідомлення.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
111 Показати IP 13 Липня 2017 15:29
муділи...
8 гривень Показати IP 13 Липня 2017 15:31
Треба зробити 7 гивень проїзд, а з дітей 4 тоді може і будуть зупиняться. Хоча може скоро це і станиться.
Бо Показати IP 13 Липня 2017 15:55
лучани винні самі, бо дозволяють вилазити собі на голову. Коли мало бути підвищення ціни за проїзд до чьотирьох гривень обіцяли вам що? підвищення якості перевезень, видачу квитків, дотримання графіку руху , чисті, справні маршрутки - хоч щось з цього отримали, після підвищення ціни? Так ви мало того? що в своїй більшості мовчите, то ще й закриваєте рот, тому хто не мовчить. Сам бачив як у №31 маршрутці, яку довелось чекати 45 хв, на пасажирку, яка почала виясняти у водія чому стільки часу не було маршрутки, накинулись клімактеричного віку тітки, типу "не подобається? то ходи пішки, шо хоч від водія" То що ви хочете з таким менталітетом і позицією мати натомість?!
Холоп Показати IP 13 Липня 2017 16:01
Водії маршруток, то особлива гілка деградації людства, з лишнім хромосомом.
зупинка ВО! Показати IP 13 Липня 2017 16:01
З підвищенням вартості проїзду до 4 гривень обслуговування пасажирів вийшло на "якісно новий рівень". Пригадується, як відразу після подорожчання , їздовий 251 маршруту, об'їжджаючи на зупинці тролейбус, не зумів припаркуватися, розпсіхувався і зупинився аж на наступній зупинці. На зауваження пасажирів рявкнув: "зупинка во" ... Не зовсім шановні перевізники, "цінотворітєлі", інші хапуги, причетні до транспортного обслуговування лучан та гостей міста! - За кермом маршрутки повинен бути не їздовий, а водій з елементарними знаннями правил спілкуваня з пасажирами. І запам'ятайте просту істину: - все, що ви урвете та відмиєте поверх об'єктивно рентабельних цін за проїзд, повернеться "добром"!!!
До БО Показати IP 13 Липня 2017 16:15
Найбільш поширена фраза пасажирів маршрутного таксі, коли робиш зауваження щодо стану цього маршрутного таксі "Пан /паня/ знайшлись!! Не подобається - їзди на таксі!!!" А те що в всередині маршрутки смердить, пилу на пів-пальця, грязі по коліна так це нормально - головне ми їдемо. як співав Скрябін "Їде маршрутка, яка велика собача будка...."
Бо до До БО Показати IP 13 Липня 2017 16:37
так оце й найбільше дивує, хай би вже воділа відгавкувався від зауважень, так саме ПАСАЖИРИ, які й самі заплатили гроші, які й самі чекають по сорок-шістдесят хвилин, які й самі їздять в смороді і бруді, їздять без квитків , починають захищати отаке стовідсоткове свинство і "груддю" ставати на захист водія. Так і хочеться тоді, забувши про етикети, сказонути на зрозумілій всім мові: "ви, б...дь, нормальні?" Так нема чого й скиглити на життя з таким відношенням, бо всі вважають, що повинен прибігти мер, губернатор, президент, папа римський і розгребти срач у них під носом і всі ж довкола і винні в бардаку, а що самі здебільшого його роблять. заохочують, дозволяють не усвідомлюють.
Лучанин до До БО Показати IP 13 Липня 2017 16:46
Так воно і є таксі - подивіться на табличку, там чорним по різному написано. Мені колись теж так відповів, ще до подорожчання, то я йому і вказав прочитати в чому він їде, то всю дорогу було тихо і їхав як треба. Але це вийняток. По темі - "діти це для них не люди"(С), ні просто для того щоб бачити дитину треба самому бути людиною, а не вир*дком, а там майже всі такі. Тому я маршрутками і не користуюся. Є надія що під кінець року таки будуть кошти на продовження тролейбусних ліній і будуть нові тролейбуси.
Я Показати IP 14 Липня 2017 07:00
Якби не ці вир*дки як ви пишете чим би ви їздили? А для сильно умних дамочок бажаю щоб їхні чоловіки і сини на маршрутках працювали.
Анонім Показати IP 14 Липня 2017 14:54
Три рили і це зробили
Наталі Показати IP 14 Липня 2017 14:55
Водії маршруток залишайтеся в першу чергу людьми , закон життя такий, що все рано чи пізно повертається бумерангом. Не всі водіі маршруток вир*ки є і нормальні люди серед них . А вир*кам які не вміють спілкуватись з людьми, які не вважають за потрібне зупинитись для дитини ... бажаю тільки одного, щоб на їхному життевому шляху зустрічались тільки такі самі вир*ки як і вони . Можливо тоді вони зрозуміють, що до людей потрібно відноситись так, як би ти хотів, щоб відносились до тебе !
і прийде час Показати IP 14 Липня 2017 15:23
зупинка ВО! буде і для водіїі - вир*ків, і для перевізників, і для ціноутворювачів, і ......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus