USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку вручили подарунки сім’ям пільгових категорій

15 Січня 2019 21:02
Солодкими подарунками та продуктовими наборами привітали із новорічними та різдв’яними святами сім’ї, що відносяться до соціально незахищених категорій населення.

Захід відбувся сьогодні, 15 січня, у приміщенні Палацу урочистих подій Луцька за сприяння Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради.

Так, до переліку тих, хто отримав подарунки увійшли сім’ї учасників АТО; сім’ї, що виховують дітей з особливими потребами; діти-сироти; діти позбавленні батьківського піклування; діти, які перебувають під опікою чи піклуванням, а також родини, які опинилися в складних життєвих обставинах.
Усі гості благодійного заходу мали змогу насолодитися майстерно зіграним вертепом від вихованців із Центру молодіжної та дитячої творчості «Диво», а також поколядувати разом із його героями.
Опісля директор Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради Ліна Галан привітала присутніх з прийдешніми та майбутніми зимовими святами, побажала здоров’я та благополуччя родинам.
Вручив подарунки та продуктові набори лучанам депутат Луцької міської ради Сергій Була:

«В такі світлі дні, як зараз, той позитив, який ми даруємо один одному, обов’язково повернеться сторицею. Важко щось додати після сьогоднішнього вертепу, тому я бажаю вашим родинам злагоди, достатку, миру, добробуту. Хотілося б, щоб все, що ми плануємо, нам вдавалося. Кожного року ми бажаємо, аби наша країна жила краще, а разом з нею - і наші родини, але розуміємо, що не все вимірюється фінансовими мірками. Головним є те, щоб ми і наші діти були здоровими», - зазначив обранець громади.


Загалом вручили понад 40 подарунків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus