USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку всім жителям багатоповерхівки перекрили газ

21 Травня 2018 21:56
Газовики 21 травня вимкнули у будинку за адресою Кравчука, 15Б в Луцьку постачання газу.

Про ситуацію розповіла мешканка багатоповерхівки Антоніна Мітлош, передає Конкурент.

Лучанка каже, що кілька днів тому на під'їзді з'явилося оголошення, в якому "Волиньгаз" просив мешканців бути присутніми в будинках з 9 до 17:00. У цей час мала проводитися перевірка газових котлів, лічильників газу, наявності угод сервісного обслуговування тощо. В будинку індивідуальне опалення, від наявності газу залежить постачання не лише тепла, а й гарячої води. В оголошені зазначалося, що якщо доступу до всіх квартир не буде, то газовики перекриють постачання.
https://konkurent.in.ua/news/luck/26699/gazoviki-zalishili-budinok-u-lucku-bez-gazu.html

Антоніна каже, що у неї в квартирі перевірили показники лічильників, нанесли мильний розчин біля вентилю, забрали договір на обслуговування котла. Коли ж жінка повернулася ввечері додому, то з'ясувалося, що під'їзд від газу від'єднали. Це пов'язано з тим, що не вдалося потрапити до всіх квартир. Частина помешкань і справді, певно, здається в оренду, чи власники у від'їзді.

"Однак зовсім не зрозуміло, чому компанія не може в індивідуальному порядку вирішувати стосунки зі своїми клієнтами. Я розумію, що не можуть у певні квартири дістатися, але чому від цього має страждати весь будинок, чому вони нами шантажують? Я розплачуюся за це. Оскільки вони не хочуть в індивідуальному порядку розбиратися з клієнтами, то мають страждати всі. Такий ультиматум означає, що я маю по всій Україні і за межами шукати власників квартир? Це маніпуляція зі сторони газовиків. Як це ще назвати?", - обурюється жінка.

Одній з мешканок виставили претензію, мовляв, у неї не погашений платіж за газ, тобто за квітень. У будинку є 36 квартир, це дев'ятиповерхівка. Гарячі лінії газової служби не відповідають. Жінка звернулася до гарячої лінії Луцької міської ради, де пояснили, що передадуть скаргу керіництву міста.

Як розповіли у прес-службі «Волиньгазу» виданню Волинь24, поки усі мешканці будинку на вулиці Кравчука, 15Б у Луцьку не пустять в свої квартири газовиків, газ їм не повернуть.

«Фахівці ПАТ «Волиньгаз» проводять планово-технічне обстеження будинку. Про такі заходи повідомили заздалегідь міську раду відповідним листом і мешканців будинку за допомогою оголошень. Є відповідні вимоги щодо проведення ПТО, яких дотримуються спеціалісти», - зазначили у прес-службі.

«Обстеження відбуваються в усіх районах і містах відповідно до графіків. Також на сайті повідомляємо споживачів про тимчасове від'єднання від газопостачання в районах», - додала прес-секретар.

«Ми вже з цього приводу неодноразово розповідали, що може бути. І навіть приклад на проспекті Грушевського, коли через втручання в мережі - проблема для всіх споживачів. За власний кошт люди змінювали колонки через одного споживача. Газовики приходять лише у робочий час», - повідомила представниця «Волиньгазу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 21 Травня 2018 22:04
Знов той волиньгаз,як платять так і працюють.Хіба може людина нормально жити і працювати за 3-4 тис.грн?Понизили людям зарплати,ще дякуйте що вони обслуговують щось...
вамп до Анонім Показати IP 21 Травня 2018 22:43
Хіба відключити це-обслуговування? Це банальний гоп-стоп! Починається з "перевірки", а закінчується-"давай бабло"!
слюсар до Анонім Показати IP 21 Травня 2018 22:51
Що обслуговують? Перекривають газ людям- це обслуговування? У тому волиньгазі залишились одні ледарі і пенсіонери на чолі з керовніками із зарплатою від 50 тис грн в місяць.Цю конторку давно потрібно закрити і передати в державу
Анонім до слюсар Показати IP 21 Травня 2018 23:26
Обстежують,обслуговують газопровід,ти електричну проводку робиш під напругою чи крана міняєш воду не перекриваєш?Чи тобі пояснювати як все робиться,я простий смертний знаю як,а ти назвався слюсарем і тупі питання задаєш
зовсімні до Анонім Показати IP 22 Травня 2018 02:57
В даному випадку роботи з газовими приладами проводяться під тиском - це така особливість, бо інакше може бути ба-бах! А от електропроводку я роблю теж під напругою, якщо знати і вміти як, хоча бажано все ж відключати, а от воду обов'язково перекривати. З газом є ще й зворотня проблема тепер - підключення, бо всі мають бути вдома і газовики зобов'язані перевірити всі прилади щоб вентилі були перекриті, після цього тільки вони мають право подати газ до квартир. Гемору тепер буде дуже багато, то лише початок.
Анонім до зовсімні Показати IP 22 Травня 2018 08:16
Відключили значить треба було.В даному випадку вони не можуть включити газ,бо буде бах.Тому і мусять всі бути в дома,щоб кожну квартиру перевірити.Вони прості робітники,роблять свою роботу за копійки,все вирішує начальство,яке получає в рази більше їм і треба ставити питання і скарги писати на них.
Слюсар до Анонім Показати IP 22 Травня 2018 14:03
Так ,я є слюсар і знаю, як перевіряти газ і знаю з якою ціллю перекривають весь будинок. Збити бабло з людей... Скажи но Анонім, чому 10, 20,30 років тому назад при перевірці кожної квартири ПТО не перекривали цілі будинки, слюсар міг попасти в кожну квартиру без проблем, люди чекали слюсарів, щоб вони перевірили у них газові прилади. І тоді газовиків влаштовувало марка і якість газових колонок, лічильників, шлангів, кранів....А тепер, раптом все це таке погане, що потрібно перекривати газ... Люди не відчиняють двері , бо після кожного вашого візиту потрібно за щось платити.. І хіба зараз є слюсарі у Волиньгазі, які щось знають? Не дуріть людей, хапуги. "Узаконення"газової колонки зводиться до вишибання коштів.
Серьога Г. до Анонім Показати IP 22 Травня 2018 20:22
Відносно пониження зарплати робітникам- ВСІ ПИТАННЯ ДО АФІРЮГИ ГРИЦИШИНОЇ Н.В.
ЛУЧАНИН Показати IP 22 Травня 2018 09:25
Відключити Короті газ, світло і воду в Боратині де проживає,агов активісти де ви є.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus