USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

У Луцьку виділили 1 мільйон гривень на дезінфекцію

24 Березня 2020 15:18
В обласному центрі Волині виділили 1 мільйон гривень на проведення дезінфекції від коронавірусу.

Про це йшлося 24 березня під час позачергового засідання виконкому міської ради.

Нагадаємо, у Луцьку до 3 квітня на карантин закрили усі заклади громадського харчування, ринки, заклади торгівлі, спортзали, торгово-розважальні центри. Натомість аптеки, заправки та продуктові магазини працюватимуть. А з 19 березня в Луцьку тимчасово повністю зупиняють рух громадського транспорту. Натомість засновник Фонду «Тільки разом», нардеп від Луцька Ігор Палиця виділить 20 мільйонів гривень на боротьбу з поширенням коронавірусу на Волині. Також нардеп закликав всіх, від бізнесменів до контрабандистів і правоохоронців, фінансово долучитись до боротьби з поширенням смертельного вірусу, адже прийшов час рятувати область. Відтак, Луцька міська рада та Волинська обласна рада виділили по 60 мільйонів гривень.

Як зазначив виконувач поноважень міського голови Григорій Пустовіт, сьогодні члени виконкому зібралися, аби підтримати питання щодо забезпечення роботи щодо недопущення розповсюдження коронавірусу

Керівниця департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова повідомила, що для запобігання поширення масових інфекцій бюджетна комісія запропонувала виділити кошти з резервного фонду, а саме 1 мільйон гривень департаменту ЖКГ для закупівлі речовин та проведення відповідних дезінфекційних заходів.

Члени виконкому підтримали рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 24 Березня 2020 16:17
Вже і це роздеребанюють, ще де є ОСББ там проводять дезинфікацію, а де "совкові" жеки повний бардак і антисанітарія, про яку дезинфікацію може йти мова, в підвалах бомжі живуть, підїзди зовсім не прибирають. От такі реалії у нас в Луцьку.
Володимир87 Показати IP 24 Березня 2020 17:37
Повністю згідний. Половина будинків,певно й в очі не бачила тої дезінфекції.
ку Показати IP 24 Березня 2020 19:01
Ігор Палиця правоохоронців і контрабандистів поставив на один щабель. Дуже влучно підмітив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus